Ovülasyon testi çok kararsız kaldım

elephant11

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
187
78
13
29
Kızlar merhaba son adet tarihim 10 Ağustos 30 günlük döngüye sahibim. Testimi yorumlar mısın pik olmuş mu anlayamıyorum. Dünde ilişki oldu. Nasıl yapmalıyım

Canım pik olunca böyle oluyor . Ama sen degerlendırmeye başla . Bende koyulaşmaya başlayınca degerlendırmeye başladım

Eklentiler

• IMG_2957.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2958.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 15
Canım pik olunca böyle oluyor . Ama sen degerlendırmeye başla . Bende koyulaşmaya başlayınca degerlendırmeye başladım
İşte dün yaptım koyulaşıyor diye buyünde tam pik olmadı ama yine yapacağım riske atmamak için yarın pik olur yine yapacağım Salı da Çatlarsa 4 gün üst üste olacak takatim kalır mı bilmiyorum

İnşallah canım dua edeceğim sana. Ne zaman regl tarihin
Allah razı olsun canım . İnsallah hepımız gulerız bu sefer . 4 Eylül ü beklıyorum . Bugün dpo 6. İlk defa bugün adet olacakmışım gıbı hıssettım . Bu kadar erken adet belırtım olmaz . Insallah dusundugum seydendır . Umarım vücudum bana pıskolojık olarak oyun oynamıyordur

Bu markanınkinden bende emin olamıyorum hiç daha koyu görmedim hep böyleydi sonra silikleşti laboquick mi
Evet ya bende okudum internette. Bazen böyle kopkoyu vermiyormuş, bi de ben hep düzenli regl olurum yine zaten tam günümde gördüm, şimdi test yapacağım eğer silikleşmişse dünküne pik diyeceğim artık çünkü Baya koyuydu

İnşallah canım belki bebiş yerleşiyordur. Banada haber ver merakla bekliyorum

Bugün böyle çıktı canım çatlamoş baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…