- 23 Mayıs 2025
- 187
- 78
- 13
- 29
- Konu Sahibi elephant11
-
Canım ya gece ya da yarına pik olur gibi sen değerlendir bugünleriKızlar bakar mısınız
Dün bugün yarın şeklinde değerlendireyim garanti olsun teşekkür ederimCanım ya gece ya da yarına pik olur gibi sen değerlendir bugünleri
Aynen öyle çatlamaya kadar devamDün bugün yarın şeklinde değerlendireyim garanti olsun teşekkür ederim
İşte dün yaptım koyulaşıyor diye buyünde tam pik olmadı ama yine yapacağım riske atmamak için yarın pik olur yine yapacağım Salı da Çatlarsa 4 gün üst üste olacak takatim kalır mı bilmiyorumCanım pik olunca böyle oluyor . Ama sen degerlendırmeye başla . Bende koyulaşmaya başlayınca degerlendırmeye başladım
Siz ne sıklıkla yaptınızCanım pik olunca böyle oluyor . Ama sen degerlendırmeye başla . Bende koyulaşmaya başlayınca degerlendırmeye başladım
Canım ben ovulasyon dan bır gun önce ovulasyon günü ve ovulasyon un catlama dönüştüğü gece degerlendırdım ınsallah turmusturSiz ne sıklıkla yaptınız
İşte dün yaptım koyulaşıyor diye buyünde tam pik olmadı ama yine yapacağım riske atmamak için yarın pik olur yine yapacağım Salı da Çatlarsa 4 gün üst üste olacak takatim kalır mı bilmiyorum
İnşallah canım dua edeceğim sana. Ne zaman regl tarihinCanım ben ovulasyon dan bır gun önce ovulasyon günü ve ovulasyon un catlama dönüştüğü gece degerlendırdım ınsallah turmustur
Allah razı olsun canım . İnsallah hepımız gulerız bu sefer .İnşallah canım dua edeceğim sana. Ne zaman regl tarihin
O his çok kötü insan baskı hissediyorİnşallah canım dua edeceğim sana. Ne zaman regl tarihin
Bu markanınkinden bende emin olamıyorum hiç daha koyu görmedim hep böyleydi sonra silikleşti laboquick miKızlar merhaba son adet tarihim 10 Ağustos 30 günlük döngüye sahibim. TestiEki Görüntüle 3634574 mi yorumlar mısın pik olmuş mu anlayamıyorum. Dünde ilişki oldu. Nasıl yapmalıyım
Evet ya bende okudum internette. Bazen böyle kopkoyu vermiyormuş, bi de ben hep düzenli regl olurum yine zaten tam günümde gördüm, şimdi test yapacağım eğer silikleşmişse dünküne pik diyeceğim artık çünkü Baya koyuyduBu markanınkinden bende emin olamıyorum hiç daha koyu görmedim hep böyleydi sonra silikleşti laboquick mi
İnşallah canım belki bebiş yerleşiyordur. Banada haber ver merakla bekliyorumAllah razı olsun canım . İnsallah hepımız gulerız bu sefer .4 Eylül ü beklıyorum . Bugün dpo 6. İlk defa bugün adet olacakmışım gıbı hıssettım . Bu kadar erken adet belırtım olmaz . Insallah dusundugum seydendır . Umarım vücudum bana pıskolojık olarak oyun oynamıyordur
İnsallah canımİnşallah canım belki bebiş yerleşiyordur. Banada haber ver merakla bekliyorum
Evet ya bende okudum internette. Bazen böyle kopkoyu vermiyormuş, bi de ben hep düzenli regl olurum yine zaten tam günümde gördüm, şimdi test yapacağım eğer silikleşmişse dünküne pik diyeceğim artık çünkü Baya koyuydu
Evet çatlamışEki Görüntüle 3634825 Bugün böyle çıktı canım çatlamoş baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?