• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi + doktor

helyumkiz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
53
Puanlar
18
Kızlar merhaba. Ayın 16 sında doktora gittim yumurtlamak üzerdesiniz dedi ve test yaptığımı söyleyince ‘testler önemsiz ben ultrasonda görüyorum’ dedi. Daha sonra test yapmaya devam ettim ama pik göremedim. 15-17-19 u değerlendirdik, 18 i pembe bir leke geldi ve o gün tahminimce yumurtladım fakat teste çıkmadı. (Bu arada aynı saatte yapmadım testleri ya akşam ya sabah) nasıl yorumluyorsunuz bu durumu

Eklentiler

• IMG_4247.webp
    IMG_4247.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 54
Hiç pik olmamış yumurtlamadınız sanırım

Ultrasonda görünüyordu nasıl yumurtlamicam ki anlayamadım
Yani bu testlerin yanılttıgını pek görmedim duymadım eğer doğru yapıyorsanız, her gün aynı saatte ve yapmadan 2-3 saat önce sıvı alımını keserek ise pik olmamış görünüyor

17 de bir koyuluk var ama emin olamadım
Koyulugun diğer çizgiyle aynı ya cok yakın koyulukta olması gerekiyor, belki aynı saatlerde yapmadığınız için kaçırmış olabilirsiniz sabah ilk idrar doğru sonuc vermez en doğrusu öğlen 12-5 arası yapılanlar

Koyulugun diğer çizgiyle aynı ya cok yakın koyulukta olması gerekiyor, belki aynı saatlerde yapmadığınız için kaçırmış olabilirsiniz sabah ilk idrar doğru sonuc vermez en doğrusu öğlen 12-5 arası yapılanlar
Genelde akşam 8 civarı yaptım ya 7 de ya 8 de ya 6 da öyle fitti

Kızlar merhaba. Ayın 16 sında doktora gittim yumurtlamak üzerdesiniz dedi ve test yaptığımı söyleyince ‘testler önemsiz ben ultrasonda görüyorum’ dedi. Daha sonra test yapmaya devam ettim ama pik göremedim. 15-17-19 u değerlendirdik, 18 i pembe bir leke geldi ve o gün tahminimce yumurtladım fakat teste çıkmadı. (Bu arada aynı saatte yapmadım testleri ya akşam ya sabah) nasıl yorumluyorsunuz bu durumu
Hergün aynı saate ve 2-3 saat sıvı almadan yapılıyor. İdeal saatler öğleden sonra.

Bende cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum bugün ovulasyon testi pik olmuş ne yani daha yeni mi catlicak yumurta bilemedim

Eklentiler

• 17772953658517261251835189048812.webp
    17772953658517261251835189048812.webp
    8 KB · Görüntüleme: 23
Back
X