- 21 Mayıs 2024
- 145
- 37
- 18
- Konu Sahibi umudayolculuk6155
Adetin gecikti mi ? İnşallah hamilesindir canımay
inşallah hastalanmasam bayramdan sonra kan vericem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin gecikti mi ? İnşallah hamilesindir canımay
4 gün varAdetin gecikti mi ? İnşallah hamilesindir canımRabbim isteyen herkesin kucağını sağlıkla hayırla doldursun inşallah
![]()
Anladım inşallah bebiş vardır canım hayırlısı4 gün var
Ne yaptın canım gittin mi Dr aay
1 çıktı sonucum ama halen hastalanmadım sanırım erken verdim kanıNe yaptın canım gittin mi Dr a
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım bikaç gün sonra tekrar kan ver sonucunu merak ediyorum1 çıktı sonucum ama halen hastalanmadım sanırım erken verdim kanı
ağrıdan sabahlar oluyor ben oluyorum bel ve karın ağrısından ölüyorumHayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım bikaç gün sonra tekrar kan ver sonucunu merak ediyorum![]()
ağrıdan sabahlar oluyor ben oluyorum bel ve karın ağrısından ölüyorum
sabah da bunu yaptım çıkmadı ama ağrılarım halen devam ediyor ve gecikmem 7 gün bugünYaaatüh o zaman büyük ihtimal kimyasal gebelik geçirdin sen canım sıkma canını Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğru zamanda nasip etsin inşallah
![]()
O zaman dediğim gibi olmuş olabilirsabah da bunu yaptım çıkmadı ama ağrılarım halen devam ediyor ve gecikmem 7 gün bugün
bilmiyorum ki canım ya ilk defa böyle bir şey geldi başıma bir hafta daha bekleyeceğim sonra tekrar gideceğim dr.O zaman dediğim gibi olmuş olabilir
Silik çizgi var ama ne kadar sürede çıktı beş on dk sonra ise kuruma olurYorum yapacak kimse yok mu arkadaşlar ekte yaptığım gebelik testi de var hayalet çizgiyi ben mi göz yanılsaması görüyorum acaba var mı çizgi bakar mısınız
tekrar bi beta baktır bence canımselam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?
naptınızselam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?
gecikmenin 8.günü akşam acilde baktırdım 5 çıktı şu an gecikmemin 11.günü hafta sonu tekrar vericem kannaptınız
Verdinmi kiz sonuc neydiiay