Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Fikir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rvts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
19
9
1
Merhaba arkadaşlar. Mol gebelikten Ocak ayında gebeliğim sonlandırıldı. 6/12 ay gebelik yasaklandı. 2 aydır korunmayı bıraktık bebek düşünüyoruz. Yumurtlama takip yapmak istedim. Ama pek anlamda veremiyorum. Pikten sonra silikleşecek öyle çatlama olmuş oluyor diye okudum fakat silikleşme yok, direk çizgisiz Bu pik olmuş mudur?

Son düzenleme:

Kimse yok muuu?

10 11 lerde yumurtlama olmuş gibi pil yapmış sonra

Henüz yumurtlama olmamış hiç birinde t çizgisi c den koyu değiş,eşitlikte yok hiç birinde

Henüz yumurtlama olmamış hiç birinde t çizgisi c den koyu değiş,eşitlikte yok hiç birinde
bende anlam veremedim 10-11’den sonra bugün yani yaptığımda pik olur diye düşünmüştüm. Hiç çizgi çıkmaması kafamı karıştırdı

Henüz yumurtlamamışsın yumurtlama olması için t çizgisi C kadar koyu yada daha koyu olması gerekir bi de test yapmadan önce en az 2 saat sıvı alımını kesmen gerekiyor yoksa lh idrarda seyreliyor

Henüz yumurtlamamışsın yumurtlama olması için t çizgisi C kadar koyu yada daha koyu olması gerekir bi de test yapmadan önce en az 2 saat sıvı alımını kesmen gerekiyor yoksa lh idrarda seyreliyor
Sıvı alımını kesiyorum en az 2 saat. Birden tek çizgi olmasına anlam yükleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…