ovulasyon testi gebeliği ölçer mi?

Kesin bend eöle olucammm pazartesi adet günüm adetimin 14.15 günü yumurtladim ama testim
Buqün böle ciktiii

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 303
Canımbence sen hamile olabilirsin bende ovulasyon testiyle oöğrendim hatta t cizgisi c den daha koyu çıkıyordu seninde öyle sanirim

Aradan çok uzun zaman geçmiş ama ne olur biri bana cevap versin. Gebelik Testi yaptım çok az sılik çizgi çıktı. Ve şimdi ovulasyon testi yaptım. Bundan önceki günler hep çok çok sılik ti. Şimdi her iki çizgide hiç olmadığı kadar koyu. Acaba hamile olabilir miyim. Gerçekten ovulasyon da çift köyü çizgi gebelik işareti olabilir mi. Bugün adet günüm

Aslında bunun cevabını en iyi siz verebilirsiniz. Nasıl mı? Bugün adet gününüzmüş adet olmazsanız eğer doktora gidin ve kan testi verin. Açlık tokluk fark etmez. Kan testleri ovulasyondan 10 gün sonra adete 10 gün varken bile hamileliği çok büyük ihtimalle gösteriyor ve yanılma payı çok düşük.

Ben de takip ediyorum ama ovl testi hamilelik için garanti vermiyor. Dolayısıyla bir tüp kan vermek diğer stresi yaşamaktan daha evla ve garantidir.

Umarım beklediğiniz haber de tez vakitte gelir.

canım sana bişey sorucam bende az önce ovulasyon testı yaptım suan sorun oldu resmı yukleyemıorum ıkı cızgıde aynı koyulukta cıktı kırmızı yanı :) korkuyorum gebelık testı yapmaya. adetımden 3 gun geçti. sence varmıdır hamıleılk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…