- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.069
- 133
- 30
- Konu Sahibi Hayalperestttttttt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradan okuduklarima gore polikistik over yoksa buyuk ihtimalle hamilesiniz. Yine de hcg testi yapmak daha dogru bir sonuç verir.Merhaba adetime 5 gün var ovulasyon testi böyle çıktı gebelik olabilir mi
Test yapmaya devam edin biraz daha var mı zamanı sabah akşam yapın mutlaka koyulaşacak gibi sankiEki Görüntüle 2792119 merhaba bu yumurtlama mi yoksa yaklaştı mi demek t c den daha açık ama az farkla. Bilgi verirseniz sevinirim ilk deneyimim de
Cok sagol.. ibugün mu degerlendirsek yarına mi dersiniz? Gün aşırı olsun diyeTest yapmaya devam edin biraz daha var mı zamanı sabah akşam yapın mutlaka koyulaşacak gibi sanki
Bende bu testle öğrendim gebeliğimi ama benim ki daha koyuydu yanı C çizgisi kadar koyu olmalıMerhaba adetime 5 gün var ovulasyon testi böyle çıktı gebelik olabilir mi
Bende şmdi test yaptım adetim 4 gün gecikti acaba varmı gebelik bakabilir msnzBende bu testle öğrendim gebeliğimi ama benim ki daha koyuydu yanı C çizgisi kadar koyu olmalı
Bu testleri pek bilmiyorum koyulukları normalde nasıl oluyo yumurtlama olmadığı zaman nasıl oluyo rengi bilmiyorumBende şmdi test yaptım adetim 4 gün gecikti acaba varmı gebelik bakabilir msnz
Ama yok gibide C kadar koyu olmalıBende şmdi test yaptım adetim 4 gün gecikti acaba varmı gebelik bakabilir msnz
Canim yumurtlama olmadiginda hic cizgi cikmiyor yumurtlama gunune gore beliriyor rengi.ilk yumurtladigin gun ikiside cok koyu oluyor git gide rengi gidiyor.Benimde adetime 10 gun var iki cizgi cikti bende anlam veremiyorum.Bu testleri pek bilmiyorum koyulukları normalde nasıl oluyo yumurtlama olmadığı zaman nasıl oluyo rengi bilmiyorum
İğnenin 13. Günüyse nasıl adetinize 5 gün var anlamadım iğneden 14-15 gün sonra hasta olmanı gerekir doktor öyle söylemiştiYok canım klomen kullandım igneni vurundum 13.günü şuan iğnenin