- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 27
- Konu Sahibi esleminannesi
Kızlar ovulasyon testi gebelik belli olur mu adetime son iki gün kala evde ovulasyon testim vardı yaptım hiç çizgi çıkmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T, C den daha koyu çıkarsa hamilelik var demek oluyor sizin hiç çıkmamış hamilik yok demektirKızlar ovulasyon testi gebelik belli olur mu adetime son iki gün kala evde ovulasyon testim vardı yaptım hiç çizgi çıkmadı
Anladım cnm hayırlısı o znmT, C den daha koyu çıkarsa hamilelik var demek oluyor sizin hiç çıkmamış hamilik yok demektir
adet gunu gevmis olanlarda cikma ihtimali oluyor bu suan net bir cevap vermez kaset test yapinKızlar ovulasyon testi gebelik belli olur mu adetime son iki gün kala evde ovulasyon testim vardı yaptım hiç çizgi çıkmadı
Amin canım yine şüpheniz varsa test yapınAnladım cnm hayırlısı o znm![]()
Silik bile çıkmadı Çarşamba günü adet günüm bklm hayırlısıadet gunu gevmis olanlarda cikma ihtimali oluyor bu suan net bir cevap vermez kaset test yapin
Yumurtlamadan sonra akıntım hiç geçmedi ve bel ağrımda oldu dedim kesin bu sefer tuttu ama adete 4-5 gün kala akıntım kesildi şu an hiç umudum yokAmin canım yine şüpheniz varsa test yapın![]()
Belli olmaz canım geç döllenme diye birşey var, birde herkes akıntı görmüyor kimisi kupkuru hamile kalabiliyor regliniz geçerse test yaparsınızYumurtlamadan sonra akıntım hiç geçmedi ve bel ağrımda oldu dedim kesin bu sefer tuttu ama adete 4-5 gün kala akıntım kesildi şu an hiç umudum yok
İnşallah cnm şu mübarek ayda dua edelim birbirimizeBelli olmaz canım geç döllenme diye birşey var, birde herkes akıntı görmüyor kimisi kupkuru hamile kalabiliyor regliniz geçerse test yaparsınız
Hep ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah cnm şu mübarek ayda dua edelim birbirimize![]()
Kızlar ovulasyon testi gebelik belli olur mu adetime son iki gün kala evde ovulasyon testim vardı yaptım hiç çizgi çıkmadı
durum ne acabaİnşallah cnm şu mübarek ayda dua edelim birbirimize![]()
Maalesef cnm adet oldum ovülasyon testi doğru sonuç veriyor galibadurum ne acaba
o teste bakma bir gebenij gunlugu kaset testi cok guvenilirMaalesef cnm adet oldum ovülasyon testi doğru sonuç veriyor galiba
Merhaba yorumlama şansınız var mı pik olup çatlamış mı daha pik olmamış mı , 22 Şubat regl başlangıç tarihim takvime göre 5 Nisan yumurtlamaT, C den daha koyu çıkarsa hamilelik var demek oluyor sizin hiç çıkmamış hamilik yok demektir
Su alımına dikkat edin, daha pik olmamış 2 3 güne olur diye düşünüyorumMerhaba yorumlama şansınız var mı pik olup çatlamış mı daha pik olmamış mı , 22 Şubat regl başlangıç tarihim takvime göre 5 Nisan yumurtlama
Teşekkür ederim geçen ay kimyasal geçirdim döngülerimde değişiklik olunca takip etmek için ilk kez kullanıyorumSu alımına dikkat edin, daha pik olmamış 2 3 güne olur diye düşünüyorum![]()
Geçmiş olsun umarım bu ay sağlıklı bir gebelik olurTeşekkür ederim geçen ay kimyasal geçirdim döngülerimde değişiklik olunca takip etmek için ilk kez kullanıyorum
Geçmiş olsun umarım bu ay sağlıklı bir gebelik olur![]()
Henüz olmamış ama siz gün aşırı ilişki yaşayınEki Görüntüle 3228018 canım bugün ki testte böyle sence yumurtlama olmuş mu , pik olmasına var mı daha
Teşekkür ederim canım , umarım bende koyu çizgi görürüm de rahatlarımHenüz olmamış ama siz gün aşırı ilişki yaşayın![]()