Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba buradan okuduğum kadarıyla ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler varmış. Benim adetim dört gün geçti şimdi merakımdan denedim. Ve böyle çıktı. Aynısını yaşayıp gebe kalan varmı.
Merhaba canım benim ilk gebeliğimde ovulasyonda anladım adetime iki ğün kalmıştı Ovulasyon böyle çıkmıştı hamileymişim meğer ama 2 ay sonra gebelik sonlandı şimdi yine denedim adetime 3 gün kaldı böyle çıkıyor Ovulasyon
Ben paylaşımı yaptıktan sonraki gün kan testi verdim pozitif çıktı. Şüphelenen varsa direk gebelik testi alın ya da kan verin. Ovulasyon doğru sonuç verdi yani bende
Ben paylaşımı yaptıktan sonraki gün kan testi verdim pozitif çıktı. Şüphelenen varsa direk gebelik testi alın ya da kan verin. Ovulasyon doğru sonuç verdi yani bende