Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi sonrası 15 .günüm 3 gündür üst üste ovulayson testi mkoyu çıkıyor sizce ovulasyon testiyle hamilelik anlayan çok olmuş sizce ümitlenmeli miyim yarın gebelik testi yapıcam fotoğraftaki bugünkü ovulasyon testim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmi açar açmaz gördümMerhabalar adet olmama 12 gün var test yaptım ikinci çizgi çok hafif belli sizce gebelik var mı yardımcı olur musunuz . Çok heyecanlıyım![]()
Bugün tekrar yaptım maalesef çıkmadı . Adet olmama 12 gün var hayırlısı olsun artık. Çok takıyorum. Ağlama tutuyor,geriliyorum . Takmamaya özen göstereceğim artıkResmi açar açmaz gördümilk 5 dakika içinde çıktıysa, silikte olsa pozitif demektir.
stres yapmasanız biraz daha sakinlikle bekleyin stres engel bu duruma biliyorsunuz çatlatma iğnesi 14 günsınra beta hormonu düşüyor ama başabaş ilk idrarla yaparsınız o azıcık sabırMerhabalar adet olmama 12 gün var test yaptım ikinci çizgi çok hafif belli sizce gebelik var mı yardımcı olur musunuz . Çok heyecanlıyım![]()
Haklısınız zamana bıraktım. Vardır bir zamanı elbet.stres yapmasanız biraz daha sakinlikle bekleyin stres engel bu duruma biliyorsunuz çatlatma iğnesi 14 günsınra beta hormonu düşüyor ama başabaş ilk idrarla yaparsınız o azıcık sabır
sakince bekleyin hayırlısı olsun hakkınızdaHaklısınız zamana bıraktım. Vardır bir zamanı elbet.
29 pik gibiArkadaşlar merhaba ovulasyon testinden çok anlamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Adetinize 12 gün varmış daha çok var.Şuan hamile bile olsanız çıkmaz ki. Yumurtlamanız kaç gün önce olduBugün tekrar yaptım maalesef çıkmadı . Adet olmama 12 gün var hayırlısı olsun artık. Çok takıyorum. Ağlama tutuyor,geriliyorum . Takmamaya özen göstereceğim artık![]()
29 pik olmuş sanırım 30 testi yok ama oda çatlama olmuş olmalı ki 31 inde negatif olmuşArkadaşlar merhaba ovulasyon testinden çok anlamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
29 pik gibi
Bnımde Bole cıkıyor 5. Gunum gecıkme kaset test negatif ama bılgısı olan yokmuArkadaşlar bugün çatlatma iğnesi sonrası 15 .günüm 3 gündür üst üste ovulayson testi mkoyu çıkıyor sizce ovulasyon testiyle hamilelik anlayan çok olmuş sizce ümitlenmeli miyim yarın gebelik testi yapıcam fotoğraftaki bugünkü ovulasyon testim
Merhaba çok anladığım birsey degil aslında pikten sonra siliklestiyse çatlama olmuş diyorlar 5 pik sanırım ve 6 da silikleşmiş sanırım çatlama olmuş. Allah gönlünüze göre versin insAllahEki Görüntüle 3381644
Benim ovülasyonumuda yorumlarmısınız çatlama olmuş mu
İnşallahHamile olabilirsin gebelik testi dene istersen bir de. İlk ovülasyon kullanışın mı
İnşallahTest yapınca bize de haber et inşallah pozitifi görürsün![]()