- 28 Mayıs 2025
- 2.244
- 447
- 38
- 25
Dunkune gore evet silik ne umutla yapmistim var yaÖncekilere göre çok mu silik?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dunkune gore evet silik ne umutla yapmistim var yaÖncekilere göre çok mu silik?
Sabah ilk idrar değildi de mi? Sonradan yumurtlama ihtimali olmuş olabilir mi?Dunkune gore evet silik ne umutla yapmistim var ya
Şuan leke leke gelio içinde şeffaf akıntı da var afedersin sümük gibiCanım regl olduğuna emin miyiz? Söküldü mü iyice?
Yok cnm ilk idrarla yapmadim yumurtlama kadar koyu degildi ztn en alttaki bugun yaptigimda ustteki gibi silik ciktiSabah ilk idrar değildi de mi? Sonradan yumurtlama ihtimali olmuş olabilir mi?
Yalnız değilsin canım bende elendim bugünben elendim arkadaşlar regl lekem geldi
Sabah yaptım diğerindede gölge gibi çıktı bir kaç gun daha beklıcem bugun bat henuz olmadım ve regl agrımda yokO ztn yalanci veriyor cnm
Seni umutlandırmak istemem ama yerleşme de olabilir bekle bakalım sökülecek miŞuan leke leke gelio içinde şeffaf akıntı da var afedersin sümük gibi
Kuzum inşallah ama normalde daha bu ayın başında ovulasyon pik oldu 8. Günü bugün ama bilmiyorum test yaptım çıkmadı 2 saat sonra da leke gördüm göğsümde sizi var ama içimde hüzün ve kırıklık varSeni umutlandırmak istemem ama yerleşme de olabilir bekle bakalım sökülecek mi
Olsun o da çok silik değil bence umut devam ediyor halaYok cnm ilk idrarla yapmadim yumurtlama kadar koyu degildi ztn en alttaki bugun yaptigimda ustteki gibi silik cikti
İnsallah bisey cikmaz cnm hayirlisi olsunSabah yaptım diğerindede gölge gibi çıktı bir kaç gun daha beklıcem bugun bat henuz olmadım ve regl agrımda yok
Etmiyor cnm ya of butun hevesim yerlerde bak boyle cikti aticam ustteki dundu alttakini bgn yaptimOlsun o da çok silik değil bence umut devam ediyor hala
Normalde gebe olanlarda son gün ya da son 2 gün koyu çizgi oluyor ovulasyon testlerinde. Moralini bozma hiç neticede gebelik testi değil gebelik testi çift çizgi olup ovulasyonu silik olan da çok. Ovulasyon testleri umut etmemize biraz katkı sağlıyor o kadar ama çok da belirleyici değil. İnşaAllah güzel haberini görürümEtmiyor cnm ya of butun hevesim yerlerde bak boyle cikti aticam ustteki dundu alttakini bgn yaptim
Ya aslinda hcg ve lh benzerlik sagladigi icin ovulasyon pik cikiyor yinede acaba mi dedim amaNormalde gebe olanlarda son gün ya da son 2 gün koyu çizgi oluyor ovulasyon testlerinde. Moralini bozma hiç neticede gebelik testi değil gebelik testi çift çizgi olup ovulasyonu silik olan da çok. Ovulasyon testleri umut etmemize biraz katkı sağlıyor o kadar ama çok da belirleyici değil. İnşaAllah güzel haberini görürüm![]()
Evet ama pik çıkması işte genelde bat günü oluyor önceki birkaç günde de silik değil belirgin olmaya başlıyor... burda çok örnek gördüm tabii öyle olmak zorunda da değil sadece gördüklerime dayanarak yazıyorum.Ya aslinda hcg ve lh benzerlik sagladigi icin ovulasyon pik cikiyor yinede acaba mi dedim ama
Haklisin cnm neyse ztn en dibi olmamask onu da gordum o yzuden hayirlisi olsunEvet ama pik çıkması işte genelde bat günü oluyor önceki birkaç günde de silik değil belirgin olmaya başlıyor... burda çok örnek gördüm tabii öyle olmak zorunda da değil sadece gördüklerime dayanarak yazıyorum.
Amin en güzel, en doğru zamanda hayrlısı ile olur inşaAllahHaklisin cnm neyse ztn en dibi olmamask onu da gordum o yzuden hayirlisi olsun
Evet süreçte insan girdap gibi içine çekiliyor farkına varmadan ve yıpratıyor kendisini. Güzel bir karar vermişsiniz ki ancak öyle olabilince sanki güzel haber alınıyor. Hakkınızda ve hepimizin hakkında en güzeli en hayrlısı olur inşaAllahBende elendimbugün afedersiniz kahve telvesi gibi başladı yine kimyasal geçiriyor olabilirim bu ay da yokmuş nasipte,bir sonraki ay için de birdaha asla test yapmicam ne olursa olsun
kendime bu kötülüğü bir daha yaşatmak istemiyorum ,en çok kendime zarar verdigimi farkettim , testlere heleki erken gebelik testlerine tovbe daha ve akışa bırakacağım ,hobilerime döneceğim zihin biraz rahatlatmam lazım bu arada da olursa Rabbimin emaneti olmassa hikmeti diyip yola devam