İnşallahRegl olucak mış gibi kasık ağrım var işallah olmam 1 kaç gün daha geçsin test yapacağım bu seferişallahhj yaa rabbim güzellikler nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahRegl olucak mış gibi kasık ağrım var işallah olmam 1 kaç gün daha geçsin test yapacağım bu seferişallahhj yaa rabbim güzellikler nasip etsin
Ben çatlamadan sayıyorumKizlar ovulasyonda pik oldukdan sonrami saymaya basliyorsunuz yoksa catlama gordukden sonramiben karistirdim galiba
Yani o zaman ben cok erken yapmisim testleriBen çatlamadan sayıyorum
Canim bi bakarmisin sabah negatifdi simdi boyleErken gebelik testi yaptım sonuç negatif![]()
Bende de böyle çıktı hatta daha koyu çıktı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama inşallah sizin pozitiftir yarın erken gebelik testi alıp deneyin istersenizCanim bi bakarmisin sabah negatifdi simdi boyle![]()
Bende 2 buçuk saat sonra çizgi koyulaşmıştı ama yine de negatif oldu henüz adet olmadım ama umudum yok açıkçasıCanim bi bakarmisin sabah negatifdi simdi boyle![]()
Adetime henuz 2 gun var sabah ki negatif aksam yaptigim damlatir damlatmaz olusmaya basladi boyle durumlar cok kafa karistiriyoruz umarim sizinde benimde gebeliktendirBende 2 buçuk saat sonra çizgi koyulaşmıştı ama yine de negatif oldu henüz adet olmadım ama umudum yok açıkçası
Alttaki testlerin pik cikmis canim 21 . Gun ise catlamis bugunu degerlendirMerhabaEki Görüntüle 3388720 Pko var ve 20.gün ilişki oldu yumurtlamısmıyım sizce.ve de 19 ve 20.günlerde 3 er tane test yaptım merak edipEki Görüntüle 3388721
Ben bu sabah adet oldum inşallah siz hamilesinizdirAdetime henuz 2 gun var sabah ki negatif aksam yaptigim damlatir damlatmaz olusmaya basladi boyle durumlar cok kafa karistiriyoruz umarim sizinde benimde gebeliktendir
İnsallah diger aya gebe kalmis oluruzBen bu sabah adet oldum inşallah siz hamilesinizdir![]()