Ovulasyon testi gızlar hele bi bakın

peLincikk

🌈🌸
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
707
267
Merhabalar bayanlar ilk defa ovulasyon testi yapıyorum.sonuç ile ilgili testi uygulayıp doğru sonuca ulaşan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.bugun tahmini yumurtlama günü ve test pozitif biri sadece bir iki kademe daha silik bu yumurtlama olmadıgı anlamınamı geliyor?
Yada geçtimi o gün ? Deneyim ve konuyla ilgili bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim... :KK73:

Foto yüklenmiyor hata weriyor malesef
hımmm mesela örnek olsun diye atıyorum bunların hangisi gibi 11195478_10205136625407724_983790323_n.jpg

3 mayıs yazan benimkiyle çok benzer :KK49:
4 mayıs da doktor yumurtama baktı çok güzel bi yumurtamız var dedi bu geceyi değerlendirin sonrasındada gün aşırı ilişkiye devam edin dedi .....istersen bu gece ilişki olsun yarın tekrar aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek sabah idrarı olmayan idrarınla test yap en az 4 saat sıvı tüketme yine bakalım sonuca

2. çizi ilk çizginin renginde yada 2. çizgi ilk çizgiden daha koyu olduğunda yanlış hatılarmıyorsam 36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor

Is cikisi ancak yapabilirim o konuyu atlamisim malesef bu yanlis cikmasina neden olurmu
Evet sabah idrarıyla yapılan test doğru sonuç vermeyebilir.
4 saat aşırı sıvı almadan yapmalısınız.
T çizgisi C çizgisi kadar koyu olduğunda testiniz pozitif oluyor ve 12-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor.

Bende ovulasyon testi kullanmaya basladim bu ay. Bugun 18. Gun ama hala koyu cizgiyi göremedim. Adetlerim de düzensiz bi 33 gunde bir oluyo bi 35 gunde bir ... telaslanmaya basladim ama yumurtam çatlamayacak mi:/ fikri olan var mi?

Ben ilk gebeligimde ovulasyon testi kullanmamistim hic bebegi kaybettigimiz icin hizlandrmak amacli kullanmayi denedim adet dongune gore biraz daha beklemen gerekiyor sanirim efhatun

Insallah birkac gune görürüm koyu cizgiyi. Ben adetim bittikten hemen snra yapmaya basladim Ovuslayon testine. Biraz erken baslamisim sanki :)) test bitcek nerdeyse :)

Ewet erken baslamissin ama tam takip edebilmek icinde dogru olan o sanirim iyi yapmissin az daha bekle bakalim tum cift cizgiler bizim olsun :)

X