ovulasyon testi hakkında bilen yardım edebilirmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecedrk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ecedrk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
175
33
18
32
kızlar adete 9 gün kaldı ilk kez ovu testi kullanmaya başladım çok hafif silik çizgi var yani yımurta atılmış mı vücuttan demek oluyor

Eklentiler

• IMG_2831.webp
    IMG_2831.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 43
kızlar adete 9 gün kaldı ilk kez ovu testi kullanmaya başladım çok hafif silik çizgi var yani yımurta atılmış mı vücuttan demek oluyor
Cnm adetten sonra baslaman gerekiyo bunun icin hergun yapman lazim ayni saatlerde suan bilemeyiz bunu ben sana ornek atayim cnm en alttaki yumurtlama

Eklentiler

• IMG_2954.webp
    IMG_2954.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 38
adete 9 gün kaldıysa muhtemelen yumurtlama olmuş bitmiştir. Şimdilik boşuna harcama testlerini adet bitiminde başlarsın.

çok teşekkür ederm adet biter bitmez başlıcam dimi
Evet cnm oyle yapiliyor adetin mesela 5 gun suruyor bir gunde gelicekmi fln diye bekleniyor ya 7. Gunden itibaren basla hergun ayni saatlerde olmasina dikkat et cunku yumurtlama 24-36 saat suruyo o yuzden cnm

Evet cnm oyle yapiliyor adetin mesela 5 gun suruyor bir gunde gelicekmi fln diye bekleniyor ya 7. Gunden itibaren basla hergun ayni saatlerde olmasina dikkat et cunku yumurtlama 24-36 saat suruyo o yuzden cnm
peki ikisininde eşit koyulukta gördüğümüz gün mü bierlikte olmalıyız

peki ikisininde eşit koyulukta gördüğümüz gün mü bierlikte olmalıyız
Evet cnm koyulasma basladiktan sonra uc gun birliktelik öneriyor doktorlar bazisida gun asiri diyo sperm kalitesi icin ama spermlerde sorun yoksa bnce uc gun arka arkaya birliktelik gayet normal yani zaten vucutta 2-3 gun canli kalabiliyor sperm

Evet cnm koyulasma basladiktan sonra uc gun birliktelik öneriyor doktorlar bazisida gun asiri diyo sperm kalitesi icin ama spermlerde sorun yoksa bnce uc gun arka arkaya birliktelik gayet normal yani zaten vucutta 2-3 gun canli kalabiliyor sperm
çokkk teşekkürler cnm o zaman ben boşuna harcamıyım adetten sonra başlarım denemye

çokkk teşekkürler cnm o zaman ben boşuna harcamıyım adetten sonra başlarım denemye
Evet cnm cogu zmn 14. Gunde pik oluyor adetten bir hafta sonra o yuzden siz yine de deneyin bu ay test yapmadan insallah olur da gerek kalmaz

Evet cnm sanki 14-15 dekiler daha koyu siz daha iyi gozlemleyebilirsinjz
Yapıyorum test hep tam birebir aynı koyulugu bir türlü yakalaymiyorum duzenisz adet dongum var geçen ayda kistim varfi bu ay silinmişti korkuyorum tekrar eder diye çünkü famera ve çatlatma iğnesi tedavisine başlayacağım diğer ay iki kimyasalim var ve pıhtılaşma çıktı insanın morali bozuluyor pik goremedikce

Kızlar merhaba ilk defa ovulasyon testine başladım da bugün1.gün yardımcı olur musunuz😇🙏🏻

Eklentiler

• 1000049344.webp
    1000049344.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 18
Hıc yumurtlamamısta olabılırsın gecmıste olanılır bence boşuna bu ay yapma canım

Back
X