Yaa ben bilmiyordum yani duymamıştım onu 14. Gün başlanıyor diye duymuştumReglden bir iki gun sonra basliyorlar diye biliyorum ama
Toplu test alin erken baslayin iki üc gün yapilan Testler de Ben de pek basarili olamadim sanki arada yumurtlamayi kaciriyorum gibi, adetim duzenli olmasina ragmen arada 15. gün bazen 21. grün yumurtluyorum App kullanin clue Ben memnunum gecmis aylarda hangi gün yumurtlamis oldugunuzu da söylüyorYaa ben bilmiyordum yani duymamıştım onu 14. Gün başlanıyor diye duymuştum
Adetim düzenli ama tam ne zaman yumurtlama oluyor bilmiyorum ilk defa deniyorum ovülasyon testini dePko varsa geç yumurtlama ve erken yumurtlama olabiliyor kimi 10. Günde olurken kimi 14 / 20/ 22/25 günde olabilir adetten sonra hemen başlayanlar genelde pko olanlar
Şimdi bu test daha yumurtlama olmadığını mı söylüyor yoksa yumurtlama başladığı için mi çift çizgiPko varsa geç yumurtlama ve erken yumurtlama olabiliyor kimi 10. Günde olurken kimi 14 / 20/ 22/25 günde olabilir adetten sonra hemen başlayanlar genelde pko olanlar
Takip et devam et ya kaçırdın yada olmadı daha bekle yap devammmŞimdi bu test daha yumurtlama olmadığını mı söylüyor yoksa yumurtlama başladığı için mi çift çizgi
Merhaba canım benim lh testine de bakabilir misinŞimdi bu test daha yumurtlama olmadığını mı söylüyor yoksa yumurtlama başladığı için mi çift çizgi
T çizgisi C kadar koyu gözüküyor eğer fotoğraf yanıltmıyorsa yani yakalamışsınız.Merhaba canım benim lh testine de bakabilir misin
Ayın dokuzunda da yakalamıştım adet olmam gerekiyor bu sıralar neden böle çıktı anlamadımT çizgisi C kadar koyu gözüküyor eğer fotoğraf yanıltmıyorsa yani yakalamışsınız.
Canım geç kalmış gibisin bence yazık testlerine bu ay test yapmayı bırak muhtemelen kaçırdın. İki günde bir ilişkiye girin adet olana kadar en azından kaçırmazsın günleri.İlk defa ovülasyon testi deniyorum bilgi verir misiniz 14.gün yapmaya başladım yani dünEki Görüntüle 2995082
Gebelik testi yaptınız mı?Ayın dokuzunda da yakalamıştım adet olmam gerekiyor bu sıralar neden böle çıktı anlamadım
Dün yapmıştım negatifti canım bugun de lekelenme oldu az bişi adet olcam bugun yarınGebelik testi yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?