Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım sağol, inşallah bu sefer nasip olurEvet canım pik olmuş bugün ve ertesi 3 günü değerlendir eğer yarında pik devam ederse 1 gün daha ekle
İnşallah canım bende aynı testten yapıyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bu ay erken yumurtladım ve ertesi gün çatladı normalde 2 gün sürerdi bakalım hayırlı vakitte sağlıklı bebişlerimiz olur inşallahtamam canım sağol, inşallah bu sefer nasip olur![]()
İki senelik evliyim bir sene önce düşük yaptım ve sonra tekrar nasip olmadı..İnşallah canım bende aynı testten yapıyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bu ay erken yumurtladım ve ertesi gün çatladı normalde 2 gün sürerdi bakalım hayırlı vakitte sağlıklı bebişlerimiz olur inşallahne zamandır istiyorsunuz ?
Ne kadar benziyoruzİki senelik evliyim bir sene önce düşük yaptım ve sonra tekrar nasip olmadı..Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah bizlerede nasip olur o günleri büyük hasretle bekliyorum.. siz nezamandır istiyorsunuz
Sadece üç aydırmı korunmuyosunuz neden okadar süre beklediniz bende 3 ay korundum ama pişmanım hiç korunmasaydım keşke. Var bir zamanı bizim için ama bir senedir düşün düşün.. birde bende çikolata kisti varNe kadar benziyoruzben 3 senedir evliyim geçen sene Haziran da düşük yaptım ama sonrasında korundum korkudan 3 aydır korunmuyoruz düşünmekten sıkıldım takmayalım kafamıza arkadaşım vardır vakti zamanı Allah'ın izniyle ❣ bizde sağlıklı gebelik geçiririz inşallah
![]()
Ben korktum hsg felan çekildim hatta derdi veren Rabbim dermanını da verir. Benim bir arkadaşım var 6 cm çikolata kisti ve belirsiz adeti vardı düzensiz olduğu icinde hamile miyim diye düşünmüyo bir gidiyor doktora hamileSadece üç aydırmı korunmuyosunuz neden okadar süre beklediniz bende 3 ay korundum ama pişmanım hiç korunmasaydım keşke. Var bir zamanı bizim için ama bir senedir düşün düşün.. birde bende çikolata kisti var
Ay inşallah Rabbim o güzel günleri bizlerede yaşatırBen korktum hsg felan çekildim hatta derdi veren Rabbim dermanını da verir. Benim bir arkadaşım var 6 cm çikolata kisti ve belirsiz adeti vardı düzensiz olduğu icinde hamile miyim diye düşünmüyo bir gidiyor doktora hamileşuan kızını doğurmak üzere
benimde sağ yumurtalığım alındı ama engel değil hamile kalmamıza cicim güzel düşünelim
inşallah ovulasyon testi işe yarar
![]()
Evet canım pik olmuş gözün aydın inşallah sağlıcakla tutunsun bu günü diğer 4 günü değerlendir hayırlısı olsun artıkKızlar en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum ilk kez denemeye başladım bu ay ve bugun pik oldu sanırım bakarmısınız
sağol canım inşallahEvet canım pik olmuş gözün aydın inşallah sağlıcakla tutunsun bu günü diğer 4 günü değerlendir hayırlısı olsun artık![]()
Çatlama da önmli tabi yapmaya devam et inşallah nasip olursağol canım inşallah![]()
Yarında yapıcam testi sanırım çatlamış olur canımÇatlama da önmli tabi yapmaya devam et inşallah nasip olur![]()