- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
O yüzden test şart zaten. Bazı insanlarda geç veya erken yumurtlama olabiliyormuşBen uzun zamandır 26 günde bir oluyorum ama her ay farklı çıkıyor ovülasyon testim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden test şart zaten. Bazı insanlarda geç veya erken yumurtlama olabiliyormuşBen uzun zamandır 26 günde bir oluyorum ama her ay farklı çıkıyor ovülasyon testim
Öyle maalesef o yüzden test kullanmak şart canım. En net bilgiyi o verirÖnceden hep 28 günde bir olurdum iki ay önce 24 günde oldum bu ay 25 günde oldum sizin hesaba göre 27. Günde oluyorsam yarin yumurta günü ben o zaman geçen ay ki gibi 25 günde olacaksam dün du yada bugün pofff çok karisik![]()
6 gün önce başladım düne kadar ikinci çizgi silik bile olsa çıkmadı dün ve bugün belirmeye başladı . En baştaki akşam üzeri yaptığım acaba yumurta var mı sordum da daha yumurtlissin yazdı arkadaşın biriÖyle maalesef o yüzden test kullanmak şart canım. En net bilgiyi o verir
Henüz yeterince koyu değil canım bak ben sana benimkini atayım. İlki 11. Gün ikinci 13. Gün sonuncu 14.gün yani bugün6 gün önce başladım düne kadar ikinci çizgi silik bile olsa çıkmadı dün ve bugün belirmeye başladı . En baştaki akşam üzeri yaptığım acaba yumurta var mı sordum da daha yumurtlissin yazdı arkadaşın biri
Merhaba, son testlerim bu şekilde yardımcı olabilir misiniz . En koyu oldugu gün yani sun akintim geldi ama bugün akinti vs yokDaha gelmemiş canım günün
Bugün silikleşmiş neden böyle oldu acaba ben de bilemedimMerhaba, son testlerim bu şekilde yardımcı olabilir misiniz . En koyu oldugu gün yani sun akintim geldi ama bugün akinti vs yok
Yumurta bugün çatladı mı acaba o yüzden olabilir miBugün silikleşmiş neden böyle oldu acaba ben de bilemedim
Olabilir. Demek ki 1 gün pik yapmış sadece.Yumurta bugün çatladı mı acaba o yüzden olabilir mi
Burda 3 gün falan pik olan testleri gördüm testi mı yanlış yaptım dicem ama bilemedim gerçi yumurta 24-36 saat arasında çatlıyor bildiğim kadarı ileOlabilir. Demek ki 1 gün pik yapmış sadece.
Benim de iki gündür pik. O yüzden bilemedim. Erken çatlamış olabilir. Bugünü değerlendirin bence. Ne olur ne olmazBurda 3 gün falan pik olan testleri gördüm testi mı yanlış yaptım dicem ama bilemedim gerçi yumurta 24-36 saat arasında çatlıyor bildiğim kadarı ile