Ovulasyon Testi Hakkında

Papatyaaa122

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
12
3
1
28
Merhaba arkadaşlar. Prolaktin değerim 51 çıktı dostinex kullanıyorum ve ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Bugün 16. Günüm yaptığım test pik olmuş mu ? Bugün yaptığım test diğer günlere nazaran daha görünür oldu. Testimi yorumlarsanız sevinirim.

Eklentiler

• A93E470B-BD96-4DA8-ADC0-7A20F2BEAB51.webp
    A93E470B-BD96-4DA8-ADC0-7A20F2BEAB51.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Prolaktin değerim 51 çıktı dostinex kullanıyorum ve ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Bugün 16. Günüm yapışan testim pik olmuş mu ? Bugün,diğer günlerde yaptığım teste göre daha görünür oldu. Testimi yorumlarsanız sevinirim.
yok daha pik degıl canım devam et yapmaya sen

Gün aşırı değerlendirin bence çocuktan sonra değerlendirme olmayacak
Hormon değerim yüksek çıkınca ve bu hormonun yumurta atımına engel olduğu doktorum söylediği için telaşlandım. Haklısınız insan, kendisine bile zaman ayıramayacak hale geliyor teyze olduğum için az çok tahmin edebiliyorum 😇 cevabınız için teşekkür ederim.

Hormon değerim yüksek çıkınca ve bu hormonun yumurta atımına engel olduğu doktorum söylediği için telaşlandım. Haklısınız insan, kendisine bile zaman ayıramayacak hale geliyor teyze olduğum için az çok tahmin edebiliyorum 😇 cevabınız için teşekkür ederim.
Adet düzensizliği var mı ?

Benimde aynı hormonum yüksekte

Adet düzensizliği var mı ?

Benimde aynı hormonum yüksekte
Evet son zamanlarda stres yaptığım için 10 gün gecikmeler yaşadım. Prolaktini düşürmek için doktorum dostinex kullanmamı önerdi. Bu hafta 3. İlacımı kullanacağım inşallah

Back
X