Ovulasyon Testi Hakkında

Masal3424

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
185
90
18
30
Kızlar Merhaba

Benim geçen ay yumurtlamam çok belirgin olmuştu ve maalesef geçen ay gebelik olmadı. Bu ayda tekrar testleri yapmaya başladım ama henüz anlamayayım olmuş mu pik bana yardımcı olur musunuz. Geçen ayki ile yan yana koyup fotoğraflarını paylaşıyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim

Eklentiler

• 0E0C23B9-BBC4-493E-A9D1-5A559F3417AA.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 24
6. Günde pik oldu canım 2 gün koyu sürdü 8. Günde çatladı bu ay olmadı gibi geldi ama aynı anda yumurtlamayız dimi her ay
Eğer adetiniz düzenliyse aynı günde yumurtlarsınız her ay. Ama siz geçen ay baya erken yumurtlamışsınız. Kaç güne bir regl oluyorsunuz bir de ilk idrarla test yapmıyorsunuz dimi

Eğer adetiniz düzenliyse aynı günde yumurtlarsınız her ay. Ama siz geçen ay baya erken yumurtlamışsınız. Kaç güne bir regl oluyorsunuz bir de ilk idrarla test yapmıyorsunuz dimi
Adetim düzenlidir 26 veya 27 günde bir adet oluyorum canım. Yok ilk idrarla yapmıyorum sıvı almadan yapıyorum 2 saat sabah saatlerinde ama ilk idrarla değil

Adetim düzenlidir 26 veya 27 günde bir adet oluyorum canım. Yok ilk idrarla yapmıyorum sıvı almadan yapıyorum 2 saat sabah saatlerinde ama ilk idrarla değil
İlginç gerçekten çok erken yumurtlamışsınız bilemedim pcoslu değilsiniz dimi sürekli pozitif gibi testleriniz ama pik değil 10 eylülü baz alırsak

İlginç gerçekten çok erken yumurtlamışsınız bilemedim pcoslu değilsiniz dimi sürekli pozitif gibi testleriniz ama pik değil 10 eylülü baz alırsak
Yok canım doktora gittim vajinal muayene yaptı kist va herhangi birşeyim olmadığını söyledi ve folikasit verdi bebek düşündüğümüz için

Yok canım doktora gittim vajinal muayene yaptı kist va herhangi birşeyim olmadığını söyledi ve folikasit verdi bebek düşündüğümüz için
Bilemedim valla canım. Daha çok bilgisi olan arkadaşlar yazarlar inşallah. 8inci gün yumurtladığınızda yine gününde mi adet oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…