Ovulasyon testi hakkinda

happymaryy

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
439
213
323
Arkadaşlar öncelikle merhaba yumurtlama testi kullanan ve hamile kalan var mi daha önce 1 kere kullandım ama olmadı eczanelerde pahalı olduğu için her ay almadım internetten sipariş vereceğim hangi marka iyidir ya da marka farkeder mi? Lütfen yardım her ay aynı stres :( :KK61:

Gg den almıştım 40 lı paket 5 tanede gebelik testi 38 TL bu ay ikinci kez kullandım geçen ay nasip olmadı bebiş çok memnunum

Arkadaşlar öncelikle merhaba yumurtlama testi kullanan ve hamile kalan var mi daha önce 1 kere kullandım ama olmadı eczanelerde pahalı olduğu için her ay almadım internetten sipariş vereceğim hangi marka iyidir ya da marka farkeder mi? Lütfen yardım her ay aynı stres :KK43: :KK61:
Selamlar, bende ovulasyon testi kullandım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım ;)
laboquick marka 50 adet 5 gebelik testi hediye hepsimedikal diye biyerden almıştım fiyat kargoyla beraber 50 tl civarlarıondaydı canım.
Çok memnun kaldım tabiki ;)
Hadi darısı başına inşallah :anneadayı::KK200::nazar:

Canım, ben de laboguick aldım internetten, gittigidiyordan sipariş vermiştim. 50 ovulasyon 15 gebelik testi 52 lira. Ovulasyonu bu ay kullandım ilk defa, şimdi regli gününü bekliyorum gebelik testini kullanmak için. İnşallah sevindirici sonucu alırım :-)

Selamlar, bende ovulasyon testi kullandım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım :KK66:
laboquick marka 50 adet 5 gebelik testi hediye hepsimedikal diye biyerden almıştım fiyat kargoyla beraber 50 tl civarlarıondaydı canım.
Çok memnun kaldım tabiki :KK66:
Ben de bugün sipariş verdim aynısından inşallah bidahaki ay tuttururuz Allahin izniyle :) Allah bağışlasın bebisinizi :)

Canım, ben de laboguick aldım internetten, gittigidiyordan sipariş vermiştim. 50 ovulasyon 15 gebelik testi 52 lira. Ovulasyonu bu ay kullandım ilk defa, şimdi regli gününü bekliyorum gebelik testini kullanmak için. İnşallah sevindirici sonucu alırım :-)
Hadi inşallah bakalım Ben de bugün sipariş verdim inşallah işe yarar :)

İnşallah kızlar. Ben birsey soracağım catlatma iğnesi kullananlar ovulasyon testi kullanmali mi kullanan var mı.

Selamlar, bende ovulasyon testi kullandım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım :KK66:
Çok memnun kaldım tabiki :KK66:
Slm kızlar bende bu markayı aldım . Bugun adetın 2 gunu bugunmu baslıyım yapmaya. Gercı dayanamadım dun akdam deneme amaclı yaptım . Ikıncı cızgı coookkkk sılıktı. Ve hangı saatlerde yapıyorsunuz gunde 1 kere yapmak yetermı.. cok sordum farkındayım ama gecen ay kan degetım 39 a cıkıp orda kaldı dr kımyasal gebelıktır dedı. Ve ustune adet ılunca moralım çok bozuldu. Artık sansa bırakmak ıstemıyorum. Tam yumurtlama gunuyle yapmak ıstıyorum.

Slm kızlar bende bu markayı aldım . Bugun adetın 2 gunu bugunmu baslıyım yapmaya. Gercı dayanamadım dun akdam deneme amaclı yaptım . Ikıncı cızgı coookkkk sılıktı. Ve hangı saatlerde yapıyorsunuz gunde 1 kere yapmak yetermı.. cok sordum farkındayım ama gecen ay kan degetım 39 a cıkıp orda kaldı dr kımyasal gebelıktır dedı. Ve ustune adet ılunca moralım çok bozuldu. Artık sansa bırakmak ıstemıyorum. Tam yumurtlama gunuyle yapmak ıstıyorum.
Adetinin 13.günü başla ben günde 3 öğün yapıyordun 50 tane almıştım bol bol yaptım

Adetinin 13.günü başla ben günde 3 öğün yapıyordun 50 tane almıştım bol bol yaptım
Nasıl yapılıyo ki bu test ben adet takvimine göre hareket ediyorum 2 aydır ama bişey çıkmadı henüz haftaya başlıyo yumurtlama günlerim testte iki çizgiyi gördüğünüz gün mü ilşkiye girilmesi gerekiyo

Selam canım walla ben direk adetten sonra başladım, tamam olasılık olarak yüksek olasılık adetin 13. gününden önce yumurtlamazsın ama hiç belli olmuyor ben 22.günümde yumurtladımda geç döllenme oldu. kk da "adetten hemen sonra yumurtlamışım ilk doktora gittiğimde hemen kalp atışlarını duyduk" diyenide okudum.
yani bence direk başla. her gün yap.eğer çalışmıyorsan saat 11 gibi yap, yani biraz öğlene doğru ama öncesinde biliosun 4 saat bişey içmemen lazım ona göre. ama çalışıyosan sabah ilk idrarınla yap. Ben çalıştığımdan öyle yaptım sonuç belli ;)
hadi darısı başına. ;)

Nasıl yapılıyo ki bu test ben adet takvimine göre hareket ediyorum 2 aydır ama bişey çıkmadı henüz haftaya başlıyo yumurtlama günlerim testte iki çizgiyi gördüğünüz gün mü ilşkiye girilmesi gerekiyo
İki Çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün ilişki olursa tutma şansı yüksek zaten

20160430_205918.webp kızlar bugün çift çizgiyi gördüm çalışmalara basladm dua edin inşallah Rabbim bu sefer nasip etsin :dua:
20160430_205918.webp

Back
X