Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım cevaplayamadım. Tedavi görecek birşeyimiz yoktu eşimde ve bende bi sıkıntı yoktu ama yinede beklemek istemedik 2 asilama 3 tup bebek yaptik ama sonu husrandi. Ben bu ay normal sekilde hamile kaldim diye sevinirken kese görünmeden beta degerim dustu. Bi kac gune muhtemelen dusuk yapacagim. Cok uzgunum.
Canım cevaplayamadım. Tedavi görecek birşeyimiz yoktu eşimde ve bende bi sıkıntı yoktu ama yinede beklemek istemedik 2 asilama 3 tup bebek yaptik ama sonu husrandi. Ben bu ay normal sekilde hamile kaldim diye sevinirken kese görünmeden beta degerim dustu. Bi kac gune muhtemelen dusuk yapacagim. Cok uzgunum.
ayy çok üzüldümm canm umarım yolunda gider herşeyy Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bende ovulasyon testlerini paylaştım.
bakalım artık Allah ne nasip etmişse o olcak bizi öyle kendimizi oyalıyoruz bunlarla benimde umudum yok
Arkadaşlar öncelikle merhaba yumurtlama testi kullanan ve hamile kalan var mi daha önce 1 kere kullandım ama olmadı eczanelerde pahalı olduğu için her ay almadım internetten sipariş vereceğim hangi marka iyidir ya da marka farkeder mi? Lütfen yardım her ay aynı stres
Merhaba canım. Ben yumurtlama testi kullandım. Bir iki ay çizgi olandan kullandım. Ama tam net anlamadım. Kullanınca az çok hangi gün tarihlri arasında oluyor biliyorsun. Koyu çıktı açık çıktı uğraşamam dedim Dijital aldım.. Gülen yüz çıkıyor. Bıraz pahalı ama herseferınde yenı almana gerek yok stik sipariş edersin sadece makıneyu yenıden almana gerek olmuyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.
ayy çok üzüldümm canm umarım yolunda gider herşeyy Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bende ovulasyon testlerini paylaştım.
bakalım artık Allah ne nasip etmişse o olcak bizi öyle kendimizi oyalıyoruz bunlarla benimde umudum yok