Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hamile kalmayı kolaylaştırıyor mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kivircikkuala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
1.129
884
43
28
Merhaba Hanımlar
Çok çok sabırsız ve heyecan dolu bir anne olma aday adayıyım ilk denememiz de telefondaki uygulamaya göre ilerledik ama sonuç alamadık bu ay ovulasyon testi aldım daha önce kullanıp yararını gören hamile olan var mı bilmek istiyorum İnşallah bu ay hamile kalabilirim ♥ Rabbim dileyen tüm bacılarıma nasip etsinnnn

Evet faydası oluyor en azından ne zaman yumurtladığını çatladığını biliyorsun. Kalan çok kişi var ben daha kalamadım :)

Ovulasyon testi ile hamile kalmadım testi alsaydım bile nasıl yapılacağını burada okumama rağmen anlayamamış bulunmaktayım
Ama kalan arkadaşlarım var Allah en kısa zamanda kavuştursun inşallah

Ovulasyon testi ile hamile kalmadım testi alsaydım bile nasıl yapılacağını burada okumama rağmen anlayamamış bulunmaktayım
Ama kalan arkadaşlarım var Allah en kısa zamanda kavuştursun inşallah
Amin kuzum çok kolay yapabilirsin:))
Aynı kaset olan gebelik testi gibi bu LH ölçüyor çift çizgi tam belirgin olduğu zaman pik oluyor o gün ve iki gün sonrasını değerlendirmen gerekiyor . Benim ilk denemem telefondakine göre oldu tutmadı baktım herkes öneriyor bi deneyeyim dedim bu ay ikinci denemem olcak bakalım nasip herşey :)) adetim dün bitti benimde bugün başladım ovulasyon testine mesela onları düzenli kontrol ediyorsun silikten baskına dönüyo bence denemelisin faydası olur kuzum

Eklentiler

• 9F023268-B373-46F9-B7B9-695624ADD192.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 21
Canım ne güzel anlatmışsın teşekkür ederimbende iki oğlan var aslında:) ilk oğluma hamile kalmadan önce denemiştim de yapamamıştım ama saçma bir şekilde o ay olmuştu,bu ay senden de güzel haberler bekliyorum hayırlısıyla

Yaaa Maşallah inşallah bende istiyorum bu ay güzel haberler almak inşallah olur da

Balım ne zamandır kullanıyorsun ne zamandır deniyorsun :)
2 ay denedim ama çatlama günlerini değerlendirmedim sanıyordum ki sadece pik olunca herşey bitiyor . Sonra cilt rahatsızlığım başladı 4 aydır falan çalışmalara ara verdim. Bu esnada da diyeti de aradan çıkarttım. İyileştim şükür bu ay tekrar başladım çalışmalara Şimdi ovülasyon testi hakkında tam bilgiye sahibim profesyonel çalışıcam

Neden diyet yapıyorsun kuzum benimde aklıma takılıyor acaba kilo etkiler mi hamile kalmayı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…