- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
- Konu Sahibi kivircikkuala
-
Evet faydası oluyor en azından ne zaman yumurtladığını çatladığını biliyorsun. Kalan çok kişi var ben daha kalamadım :)Merhaba Hanımlar
Çok çok sabırsız ve heyecan dolu bir anne olma aday adayıyımilk denememiz de telefondaki uygulamaya göre ilerledik ama sonuç alamadık bu ay ovulasyon testi aldım daha önce kullanıp yararını gören hamile olan var mı bilmek istiyorum İnşallah bu ay hamile kalabilirim ♥ Rabbim dileyen tüm bacılarıma nasip etsinnnn
Balım ne zamandır kullanıyorsun ne zamandır deniyorsun :)Evet faydası oluyor en azından ne zaman yumurtladığını çatladığını biliyorsun. Kalan çok kişi var ben daha kalamadım :)
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahEvet faydası oluyor en azından ne zaman yumurtladığını çatladığını biliyorsun. Kalan çok kişi var ben daha kalamadım :)
Amin kuzum çok kolay yapabilirsin:))Ovulasyon testi ile hamile kalmadım testi alsaydım bile nasıl yapılacağını burada okumama rağmen anlayamamış bulunmaktayım
Ama kalan arkadaşlarım var Allah en kısa zamanda kavuştursun inşallah
Canım ne güzel anlatmışsın teşekkür ederimAmin kuzum çok kolay yapabilirsin:))
Aynı kaset olan gebelik testi gibi bu LH ölçüyor çift çizgi tam belirgin olduğu zaman pik oluyor o gün ve iki gün sonrasını değerlendirmen gerekiyor . Benim ilk denemem telefondakine göre oldu tutmadı baktım herkes öneriyor bi deneyeyim dedim bu ay ikinci denemem olcak bakalım nasip herşey :)) adetim dün bitti benimde bugün başladım ovulasyon testine mesela onları düzenli kontrol ediyorsun silikten baskına dönüyo bence denemelisin faydası olur kuzum
Yaaa MaşallahCanım ne güzel anlatmışsın teşekkür ederimbende iki oğlan var aslında:) ilk oğluma hamile kalmadan önce denemiştim de yapamamıştım ama saçma bir şekilde o ay olmuştu,bu ay senden de güzel haberler bekliyorum hayırlısıyla
2 ay denedim ama çatlama günlerini değerlendirmedim sanıyordum ki sadece pik olunca herşey bitiyorBalım ne zamandır kullanıyorsun ne zamandır deniyorsun :)
Neden diyet yapıyorsun kuzum benimde aklıma takılıyor acaba kilo etkiler mi hamile kalmayı diye2 ay denedim ama çatlama günlerini değerlendirmedim sanıyordum ki sadece pik olunca herşey bitiyor. Sonra cilt rahatsızlığım başladı 4 aydır falan çalışmalara ara verdim. Bu esnada da diyeti de aradan çıkarttım. İyileştim şükür bu ay tekrar başladım çalışmalara Şimdi ovülasyon testi hakkında tam bilgiye sahibim profesyonel çalışıcam
Kilon fazlaysa etkileyebiliyor. Benim cok kilom yok ama cildim için perhiz gerekiyordu. Gebelik planlaması için Zayıflamakta fena fikir değildi :)Neden diyet yapıyorsun kuzum benimde aklıma takılıyor acaba kilo etkiler mi hamile kalmayı diye
Şu an 79 kiloyumKilon fazlaysa etkileyebiliyor. Benim cok kilom yok ama cildim için perhiz gerekiyordu. Gebelik planlaması için Zayıflamakta fena fikir değildi :)
Çok bi sorun olacağını sanmam 155 boyunda değilseniz.Şu an 79 kiloyum
1.63Çok bi sorun olacağını sanmam 155 boyunda değilseniz.
Yok canım boyuna göre abartılacak bi kilon yok. Diyabet hastalığı da yoksa tabi
Cildiniz icin nasil bi perhiz uyguluyorsunuz cnm . Diyetini anlatabilir misin.Kilon fazlaysa etkileyebiliyor. Benim cok kilom yok ama cildim için perhiz gerekiyordu. Gebelik planlaması için Zayıflamakta fena fikir değildi :)
Canım benim sıkıntım şehir değiştirince oldu vücudumda gül hastalığı çıktı. Sadece bazı sebzelerle beslendimCildiniz icin nasil bi perhiz uyguluyorsunuz cnm . Diyetini anlatabilir misin.
Benim de midem için yapmam lazım ama es geçiyorum.Canım benim sıkıntım şehir değiştirince oldu vücudumda gül hastalığı çıktı. Sadece bazı sebzelerle beslendim
Aktardan çam sakızı alıp çiğneyinBenim de midem için yapmam lazım ama es geçiyorum.
Hic duymadım.. kronik gastrit bnm sorunu mAktardan çam sakızı alıp çiğneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?