ovülasyon testi hamileik belirtir mi?

gitaros

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
88
5
296
40
Kocaeli
arkadaşlar merhaba
benim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.gün
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?
Eki Görüntüle 857961

bunun bilimsel geçerliği var mı bilmiyorum ama ben de merak etmiştim ve benim de ovulasyon testi adet günüme 3-4 gün kala hala pozitifti ve adet günümde hamile olduğumu öğrendim. ovulasyon testi LH hormonunu ölçer,gebelik oluşursa HCG ile birlikte LH de artıyomuş güya,ondan pozitif oluyomuş. doğru olabilir bilmiyorum. sende de gebelik olabilir

ya normalde ikinci cizgi biraz daha koyu, fotografta acık cıkmıs, dün yaptım bundan biraz daha acıktı, elimde de test kalmadı en iyisi cuma günü kan verip öğrenmek, teşekkürler cevap için

ya normalde ikinci cizgi biraz daha koyu, fotografta acık cıkmıs, dün yaptım bundan biraz daha acıktı, elimde de test kalmadı en iyisi cuma günü kan verip öğrenmek, teşekkürler cevap için

slmlar merak ettim sizi hamilemisiniz acaba ?

Benimde adetime 4 5 gun varken ov testiyle ogrendim canim...benimkiside senin testine benziyodu..ertesi gun yaptigimda biraz daha koyulasmisti,gebelik testide yapmistim oda cokk silik cizgi cikmisti..InsaAllah istedigin sonucu alirsin

ben de bu konuyu duymuştum burada ve merak edip yaptım bugün,tek çizgi çıktı sadece,ikinci çizginin emaresi bile yok reglime 4 gün var,sanırım bu ay da ıskaladık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…