• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi hamilelik gösterir mi?

Jennifer Lawrence

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
70
Puanlar
13
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Gebeliğimi öğrenirken de LH testi yapmıştım ve orda da çift çizgi öğrenince tuhafıma gitmişti. Sonrasında hemen gebelik testi yaptım. Pozitifi gördüm (daha reglime 6 gün vardı). Neyse o kimyasal oldu. Bu ay yine aynı şeyi yaşıyorum LH testim bugün pike yakın. Ama gebelik testi yapmayacağıma kendime söz verdim. Regli 1 hafta 10 gün geçene kadar yapmayacağım. Buna benzer durum yaşayanlar var mı? Yazarsanız sevinirim.

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Gebeliğimi öğrenirken de LH testi yapmıştım ve orda da çift çizgi öğrenince tuhafıma gitmişti. Sonrasında hemen gebelik testi yaptım. Pozitifi gördüm (daha reglime 6 gün vardı). Neyse o kimyasal oldu. Bu ay yine aynı şeyi yaşıyorum LH testim bugün pike yakın. Ama gebelik testi yapmayacağıma kendime söz verdim. Regli 1 hafta 10 gün geçene kadar yapmayacağım. Buna benzer durum yaşayanlar var mı? Yazarsanız sevinirim.
ben gebeliğimi bu şekilde öğrendim adetime 3 gün kala lh testim pik hatta t cden çok çok daha koyu çıkıyordu test yaptım pozitif kan verdim beta 108 gelmişti inşallah öyledir kimyasal gebelikten sonra sağlıklı olması çok yüksek ihtimal diyor doktorlar bence bi test yap

ben gebeliğimi bu şekilde öğrendim adetime 3 gün kala lh testim pik hatta t cden çok çok daha koyu çıkıyordu test yaptım pozitif kan verdim beta 108 gelmişti inşallah öyledir kimyasal gebelikten sonra sağlıklı olması çok yüksek ihtimal diyor doktorlar bence bi test yap
Ama reglime daha 6 gün var yine. Erken yapmasam mı diyorum

Ama reglime daha 6 gün var yine. Erken yapmasam mı diyorum
Beklemek daha iyi zaten erken öğrenmek çok stresli en güzeli adetin bi hafta geçmesini beklemek varsa da en azından direkt keseyi görürsün erken öğrenince hormon yükselecek mi acaba yine mi kimyasal olacak korkusu vs çok stresli oluyor benimde ilk kimyasal olmuştu 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendiğimde adetime daha 3 gün vardı kalp atışı duyana kadar acaba var mı kimyasal mı acaba kese var içinde bebek oluşacak mı diye diye ömrümden ömür gitmişti beklemek en iyisi Allahım gönlüne göre versin inşallah ❤️

Beklemek daha iyi zaten erken öğrenmek çok stresli en güzeli adetin bi hafta geçmesini beklemek varsa da en azından direkt keseyi görürsün erken öğrenince hormon yükselecek mi acaba yine mi kimyasal olacak korkusu vs çok stresli oluyor benimde ilk kimyasal olmuştu 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendiğimde adetime daha 3 gün vardı kalp atışı duyana kadar acaba var mı kimyasal mı acaba kese var içinde bebek oluşacak mı diye diye ömrümden ömür gitmişti beklemek en iyisi Allahım gönlüne göre versin inşallah ❤️
Bencede ya bence öyle düşünüyorum daha temkinliyim bu sefer umarım güzele sonuçlanır 💘 yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻

Ben bu ay kımyasal gebelık geçirdi m ve hıc yasmamıstım onuda görmüş oldum ve Batı duş meye basladı ama adet olmadım bekliyor um nezaman olcak dıye inşallah güzel haber gelır

Beni de yorumlarmisin 28 mart lh testim pikti 29 Mart çatladı şimdi dpo 6 dayım bı deneyeyim dedim lh kıpkırmızı çıktı gebelik zaten belli olmaz diye yaptım negatif yumurtalmiyorum akıntım falan yok 28 Mart'ta akıntım vardı bı kaç gün önce belim çok ağrıdı sonra kasıklarım ozelikle sok kasigim şimdi hiç bir şeyim yok meraktan yaptım bu şekilde çıktı poks da var adettim zaten çok geçti 30. Gün yumurtaladim lh testi ile takip ettim ayy aklım karisti

Eklentiler

• IMG_20260403_145533.webp
    IMG_20260403_145533.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 16
Canım bende bugün ovulasyon testi yaptım bu şekiller çıktı gebelik olabilir mi?? Sizin foto var mı

Eklentiler

• IMG_1369.webp
    IMG_1369.webp
    10 KB · Görüntüleme: 15
Günün hangi saatinde yapıyordunuz

Back
X