Ovulasyon testi hamilemiyim lütfen yardım

rundmila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
50
14
3
23
Merhaba arkadaşlar ben Reglim bittikten sonra 30 Ağustosta ovulasyon testi yapmaya başladım 5 Eylülden 12 Eylül e kadar T çizgisi sürekli silik ama daha belirgin c kadar koyu değil her gün aynı saatte yapmıştım ama tahmini çatlama gününü 5 gün geçti hala görmedim kaçırmış olabilirim diye düşünüyorum çatlama gece olduysa tahmini çatlama zamanlarında aşırı derecede kasık ağrım ve akıntım vardı şuan kasık ağrım hafifledi akıntım var ama 2 güne bir ilişki oldu çatlamayı kaçırsam bile sıkıntı olmadığını düşünüyorum ama ovulasyon testi hâlâ belirgin bir t çizgisi var ama c kadar belirgin değil hamilelik olabilir mi 9 gün var regl e lütfen bilenler yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_3519.webp
    IMG_3519.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 165
Merhaba arkadaşlar ben Reglim bittikten sonra 30 Ağustosta ovulasyon testi yapmaya başladım 5 Eylülden 12 Eylül e kadar T çizgisi sürekli silik ama daha belirgin c kadar koyu değil her gün aynı saatte yapmıştım ama tahmini çatlama gününü 5 gün geçti hala görmedim kaçırmış olabilirim diye düşünüyorum çatlama gece olduysa tahmini çatlama zamanlarında aşırı derecede kasık ağrım ve akıntım vardı şuan kasık ağrım hafifledi akıntım var ama 2 güne bir ilişki oldu çatlamayı kaçırsam bile sıkıntı olmadığını düşünüyorum ama ovulasyon testi hâlâ belirgin bir t çizgisi var ama c kadar belirgin değil hamilelik olabilir mi 9 gün var regl e lütfen bilenler yardımcı olabilir mi
Tekrar yumurtlama da olabilirsiniz bazı aylar da çift yumurtlama oluyor. 8 gün var daha , bir kaç gün sonra erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz ama en az 3-4 gün daha geçsin. Bu günleri de değerlendirmeyi unutmayın :))

Hamilelik durumunda ovulasyon testinde t çizgisi c den daha koyu çıkar . Reglinize daha 9 gün varmış çok erken varsa bile belli olmaz şimdiden

Ovulasyon testine bakarmisnz kizlar 13.gunum bugün ikitane yaptım en alttakiler sabah yaptigim pik olmuştu ama az önce yaptığım silik çıktı bu kadarda çabuk yumurta çatlamış olamaz heralde🤔anlamadim

Eklentiler

• 2882496-fec4fd019f9b097e38373dd925e6130f.webp
    2882496-fec4fd019f9b097e38373dd925e6130f.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 108
  • 2882496-fec4fd019f9b097e38373dd925e6130f.webp
    2882496-fec4fd019f9b097e38373dd925e6130f.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 122
Back
X