Ovülasyon testi hep koyu

gkyz12345

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
110
18
13
29
Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?

Bu da üst üste silik çıkmayan ovülasyon testleri

Eklentiler

• 7E7FEAEC-64A7-426B-B8AA-C6A04091CACC.webp
    7E7FEAEC-64A7-426B-B8AA-C6A04091CACC.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 114
Bu da üst üste silik çıkmayan ovülasyon testleri
Canım merhaba benimde böyle anlayamadım bir türlü ne zaman ne yapacağımı bilemiyorum 🤷🏻‍♀️ yani adetime 12 gün kaldı ben hala ovülasyon testini anlamaya çalışıyorum 🤦🏻‍♀️ sen ne yaptın

Canım merhaba benimde böyle anlayamadım bir türlü ne zaman ne yapacağımı bilemiyorum 🤷🏻‍♀️ yani adetime 12 gün kaldı ben hala ovülasyon testini anlamaya çalışıyorum 🤦🏻‍♀️ sen ne yaptın
Canım ben regli oldum. Adete son 2-3 gün kala düzeldi yani koyu çıkmamaya başladı. Testinin fotoğrafını at istersen yardımcı olmaya çalışalım

Canım ben regli oldum. Adete son 2-3 gün kala düzeldi yani koyu çıkmamaya başladı. Testinin fotoğrafını at istersen yardımcı olmaya çalışalım
İnşAllah hayırlısı ile gebe kalırız tamam canım atıyorum saol

Eklentiler

• IMG_20210101_170153.webp
    IMG_20210101_170153.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 108
Canım sanki 2 defa yumurtlama görmüş gibisin. Arada 14.günde bi çatlama olmuş çünkü. Sen bugünle birlikte önümüzdeki 3 günü değerlendir bence.
Öylemi diyprsun canım zaten bende silikleşince o gün acaba dedm ve değerlendirdim hatta ogünden buyana değerlendirdim hep 🤷🏻‍♀️

Tamamdır dün pik oldu yani yumurtlamaydı. Bugün çatlama oldu. Bugünle birlikte 2 gün daha değerlendir canım. Hadi hayırlısı 🥰😍
🥳🥳😂Biliyormusun bu zamana kadar yumurtlama günümü 14. Gün gösterirdi uygulama bende ogün değerlendirir sonrada 2 3 gün sonrasında birdaha değerlendirirdim nasip tabiki Allahım nasip eder inşallah hrpimize 🤲🏻🤲🏻🦋

🥳🥳😂Biliyormusun bu zamana kadar yumurtlama günümü 14. Gün gösterirdi uygulama bende ogün değerlendirir sonrada 2 3 gün sonrasında birdaha değerlendirirdim nasip tabiki Allahım nasip eder inşallah hrpimize 🤲🏻🤲🏻🦋
Ben de uzun bir süre uygulamayla takip ettim. Ama her ay yumurtlamanın değiştiğini gördüm ovülasyon testleriyle. O yüzden kullanmak lazım gerçekten değişkenlik gösteriyor çünkü. Tecrübe kazanıyoruz işte böyle böyle 😂😂

Ben de uzun bir süre uygulamayla takip ettim. Ama her ay yumurtlamanın değiştiğini gördüm ovülasyon testleriyle. O yüzden kullanmak lazım gerçekten değişkenlik gösteriyor çünkü. Tecrübe kazanıyoruz işte böyle böyle 😂😂
Yaa peki düzenli adet oluyormusunuz

Demekki dediğin gibi her ay değişiyor bakmak lazım bende diyprdum ki nede olsa düzenli oluyorum bir kere bakarsam yeter 😂😂 uygulamalarda öyle ya
Öyle öyle kesinlikle düzenli adet olmakla alakalı değil. Bir ay 14.gün görüyorsun öbür ay 17.gün. Çok değişiyor yani. Gerçi ben 8-9 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Olmadı mı yine olmuyor yani 😂😂

Öyle öyle kesinlikle düzenli adet olmakla alakalı değil. Bir ay 14.gün görüyorsun öbür ay 17.gün. Çok değişiyor yani. Gerçi ben 8-9 aydır ovülasyon takibi yapıyorum. Olmadı mı yine olmuyor yani 😂😂
Diyorum ya canım nasip Allah ol der ve olut biz çok geç olmadan elimizden geleni yapalımda 🌺

Back
X