Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hep pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaprakali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
3.256
2.096
133
36
Kızlar ben bir çok konuda sordum ama belki burdan daha çok kişi görebilir. Ben bu ay ovulasyon testi aldım ama hep pozitif çıktı 29 agustosta pik oldu 30da test yapmadım 31 agustosta baktım yine koyuydu sonra testlerim bitti ertesi hafta siparişlerim gelince yine yaptım yine koyu sonuçtu taki düne kadar yaptım hep pik olmuş durumda. Sizce sebebi ne olabilir bu kadar süre yumurta çatlamadan durabilirmi? Ovulasyon testlerini sırayla ekliyorum yanyana olanlar 29 agusyosa kadar olanlar

Eklentiler

• ovu7.webp
    ovu7.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 1.088
  • ovu29agus.webp
    ovu29agus.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 757
  • 12ovueyl.webp
    12ovueyl.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 726
  • 14eylovu.webp
    14eylovu.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 905
  • ovu909.webp
    ovu909.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 666
  • ovubeney.webp
    ovubeney.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 872
  • ovuson6k.webp
    ovuson6k.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 831
Adetime bir gun var dunki testimde pozitif ama gebelkk testo negatif

Eklentiler

• 20180910_183450.webp
    20180910_183450.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 852
çatlamamış olsa böyle beklemez ölü hücre olur vücuttan atılır sürekli canlı kalmaz yani

peki sizce neden olabilir hamilelik değilse yani tek ihtimal hamilelikmi?

başka bir durum gelmiyor aklıma lh sadece yumurtlama zamanı ve hamilelik zamanı artış gösterir ya test yanlıştır diyeceğim ama bir sürü test yapmışsınız o yüzden sadece hamilelik geldi aklıma ama tabi ki sağlık açısından başka birşey varsa lh hormonunu yükseltecek bunu sadece doktor bilebilir .

zaten adet tarihinize çok az kalmış 2 3 gün sonra gebelik testini yenileyin bence
çok teşekkür ederim gerçekten başına böyle birşey gelen yok sanırım. Ben sadece bir yerde bazı bayanlarda boyle olunca yumurta kistte dönüşebiliyormuş diye okudum doktora randevu aldım çarşamba ama yinede insan acaba neden diye merak ediyor?

çok teşekkür ederim gerçekten başına böyle birşey gelen yok sanırım. Ben sadece bir yerde bazı bayanlarda boyle olunca yumurta kistte dönüşebiliyormuş diye okudum doktora randevu aldım çarşamba ama yinede insan acaba neden diye merak ediyor?

öyle tabi ki inşallah hamilesindir adetinde gecikme olursa hemen test yapmalısın

öyle tabi ki inşallah hamilesindir adetinde gecikme olursa hemen test yapmalısın
ya benim oglumda adetten iki gun once silikte olsa çizgi çıkmıştı dün yaptım silik çizgi bile olmayınca sanmıyorum ama... biriside yorum olarak ovulasyon test pozitifken gebelik testinde silikte olsa çıkması lazımdı yazmış yüzümdede sivilce çıkınca dedim gebelik yok:D

ya benim oglumda adetten iki gun once silikte olsa çizgi çıkmıştı dün yaptım silik çizgi bile olmayınca sanmıyorum ama... biriside yorum olarak ovulasyon test pozitifken gebelik testinde silikte olsa çıkması lazımdı yazmış yüzümdede sivilce çıkınca dedim gebelik yok:KK70:

hayırlısı canım :) her gebelik bir değil benim arkadaşım hamileliğini hep ovulasyon testi ile öğrendi

hayırlısı canım :) her gebelik bir değil benim arkadaşım hamileliğini hep ovulasyon testi ile öğrendi
inşallah canım bakalım aslında benim bata 4 gun kala test yaptım akşam baktım silikti fakat o gun yoktur dıye top oynadım oglum agladı diye ertesi gün çıkmadı bakalım dun kan testi verdim olsa onda çıkar galiba canım:) peki sen düşünüyormusun bebek falan.

Ben hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim :) gebelik testinde hafif bir kırmızılık vardı ovulasyon ise kıpkırmızı neredeyse çift kırmızı gibiydi sağ taraf bence her gün yapın adetiniz de gününü geçsin gebelik testi alın.

Ben hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim :) gebelik testinde hafif bir kırmızılık vardı ovulasyon ise kıpkırmızı neredeyse çift kırmızı gibiydi sağ taraf bence her gün yapın adetiniz de gününü geçsin gebelik testi alın.
ins canim ya baska biseyde olmasinda bayada umutlandim bu ay hamile olmasamda hayal kirikligi olacak

Polikistik over olabilir misin?

Insallah cnm ne yalan soyliyim umutlandim dun kan testi verdim bata 2 gun var ama olsa cikar kanda herhalde

Back
X