- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu durumda çatlamış gözüküyo canım değerlendirseydin bugünü de hatta yarınıdaMerhaba kizlar ovulasyon testini ilk defa kullaniyorum. Resimleri yuklesem bana bilgi verir misiniz lütfen t cizgisi daha koyu olan ustteki dune ait alttaki ise az once yapılmış bir test. Simdi yumurtam catladi mi benim anlayamadim tam
Dun oldu bugunde mi olsun canim o zamanbu durumda çatlamış gözüküyo canım değerlendirseydin bugünü de hatta yarınıda
Benm ilk defa kullanisim bu bende cok şaşırdım bu kadar koyu gorunce :)yumurtaların baya iyi :) benim bu kadar koyu olmuyo
Cok sagol canim . peki dun calisma oldu bugunde mi olmali yoksa bi gun arayla mi senceCanım benim bu testte koyuyu gördüm diye çalışmayı bırakmak olmaz. Bu testlerin yani yumurtlama döneminin prensibi şudur, ve aslında bu bi çok yerde de yazar. Yumurtlama gününden 2 gün önce ve yumurtlamadan 3 gün sonra ilişkiye devam edilir.
Yani demem o ki sen hangisi diye takılma. Sen silik gördüğün günde dahil dvm et. Gerisi rabbime kalmış. Neyi nasip ederse o. Hakkında hayırlısı olsun. Örnk olsun diye kendi resimlerimi atıyorum.
olabiliyosa sabah yapmanı tavsiye ederim. spermler sabah daha iyi oluyo diye duydum. hadi inşallah tutar :) hamile olmasamda ovulasyonda bile çift çizgi görmek mutlu ediyo :)Dun oldu bugunde mi olsun canim o zaman
ters çekmişsin canım :) koyu olanı ilk önce yaptıysan çatlamış gibi.Eki Görüntüle 1902276 kızlar bide buna bakın ne dersiniz bugün yaptım ikisinide
maşallah ya bi ben şöyle tam koyuyu göremiyorum :)Canım benim bu testte koyuyu gördüm diye çalışmayı bırakmak olmaz. Bu testlerin yani yumurtlama döneminin prensibi şudur, ve aslında bu bi çok yerde de yazar. Yumurtlama gününden 2 gün önce ve yumurtlamadan 3 gün sonra ilişkiye devam edilir.
Yani demem o ki sen hangisi diye takılma. Sen silik gördüğün günde dahil dvm et. Gerisi rabbime kalmış. Neyi nasip ederse o. Hakkında hayırlısı olsun. Örnk olsun diye kendi resimlerimi atıyorum.
Aynen hic yoktan burda goruyorum cifti ben de :))olabiliyosa sabah yapmanı tavsiye ederim. spermler sabah daha iyi oluyo diye duydum. hadi inşallah tutar :) hamile olmasamda ovulasyonda bile çift çizgi görmek mutlu ediyo :)
maşallah ya bi ben şöyle tam koyuyu göremiyorum :)
Ne guzel demissin ya yasa sen:)Bnce üzülme canım. Az da olsa koyu görüp sonrasında silikleşiyorsa demekki yum çatlıyor demktir. Lh testlerinin çalışma prensibini hiçni okumadınız? Çubuk içindeki bölgede idrarda bulunan lh seviyesi biriktikçe koyuluk oluşuyor. Şöyle düşün; makarna haşladın süzdün. Su geçti gitti. Bariyerin ön kısmı süzgeçin üstü say. Ne kaldı ? Makarna. Ne kadar makarna haşlarsan süzgeçte o kadar kalır. Yani bünyen ne kadar lh hırmonu üretiyorsa çubuktaki bariyerin önünde o kadar hormon birikir. Ki bu da demkki yumunu çatlatmaya yetiyor![]()
aynen canım zaten sadece sağdaki yumurtam çatlıyo belki ondandır. soldakiler büyümüyoBnce üzülme canım. Az da olsa koyu görüp sonrasında silikleşiyorsa demekki yum çatlıyor demktir. Lh testlerinin çalışma prensibini hiçni okumadınız? Çubuk içindeki bölgede idrarda bulunan lh seviyesi biriktikçe koyuluk oluşuyor. Şöyle düşün; makarna haşladın süzdün. Su geçti gitti. Bariyerin ön kısmı süzgeçin üstü say. Ne kaldı ? Makarna. Ne kadar makarna haşlarsan süzgeçte o kadar kalır. Yani bünyen ne kadar lh hırmonu üretiyorsa çubuktaki bariyerin önünde o kadar hormon birikir. Ki bu da demkki yumunu çatlatmaya yetiyor![]()
Bende de Pko var bi taraf tembelmis canm bu ay o calisti mi napti inofolic kullanıyorum ama ben onun cok yarari varaynen canım zaten sadece sağdaki yumurtam çatlıyo belki ondandır. soldakiler büyümüyo
Canim ben 3 gün üst üste yapmistim 3 gün de çift cizgiydi 2. Günü T çizgisi çok koyuydu diger günlerde normal çift cizgiydi ve ben siliklesince biraktim çok şükür de tuttuDun oldu bugunde mi olsun canim o zaman
Masallah kuzum size oncelikle :) siliklestigi gun yapmadin mi canimCanim ben 3 gün üst üste yapmistim 3 gün de çift cizgiydi 2. Günü T çizgisi çok koyuydu diger günlerde normal çift cizgiydi ve ben siliklesince biraktim çok şükür de tuttu