- 5 Ocak 2021
- 69
- 41
- 3
- 27
- Konu Sahibi Denizkizi-
Kizlar merhaba! Ovulasyon testi ile cinsiyet ayarlaması yapan ve tutan varmı acaba cevaplarsaniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onudamı yapıyolar![]()
Maalesef canım eşim asker ve temmuz başı geliyor .. araştırıyorum aslında denemeyi düşünüyorum .. sen de deniyor musun pekiBen varım hala deneme yapıyor musun
Ben de bu ay deneme yapıyorumm aynı zaman da test yapıyorum.Maalesef canım eşim asker ve temmuz başı geliyor .. araştırıyorum aslında denemeyi düşünüyorum .. sen de deniyor musun peki
Test pik olunca mi deneme yapıyorsun yoksa siliklesince mi banada bilgi verirmisin canımBen de bu ay deneme yapıyorumm aynı zaman da test yapıyorum.
Sen erkek bebek için mi deniyosun kız mıTest pik olunca mi deneme yapıyorsun yoksa siliklesince mi banada bilgi verirmisin canım![]()
Erkek bebek için canım sen?Sen erkek bebek için mi deniyosun kız mı
Ben kız bebek istiyorum Allah nasip ederse. Ama erkek bebek için ovulasyon testi pik olup. Siliklesince tek ilişki olmalı, diye okumuştum. Bende tam tersi yumurtlamaya kadar sık ilişki denicemErkek bebek için canım sen?
Yumurtlamadan iki gün önce ilişki olacak kız bebek için .. yumurtlama ya yakın ilişki olmayacak.. inşallah olur canım hayırlısı ile bir prensesinBen kız bebek istiyorum Allah nasip ederse. Ama erkek bebek için ovulasyon testi pik olup. Siliklesince tek ilişki olmalı, diye okumuştum. Bende tam tersi yumurtlamaya kadar sık ilişki denicem
Evet bende onun için test yapıyorum her sabah. Eşitlenmeye başladığında bırakıcam inşallah. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsinYumurtlamadan iki gün önce ilişki olacak kız bebek için .. yumurtlama ya yakın ilişki olmayacak.. inşallah olur canım hayırlısı ile bir prensesin![]()
Amin canım inşallah hayırlısı ile olur..gebelik olursa bana da söyler misin canım sana zahmetEvet bende onun için test yapıyorum her sabah. Eşitlenmeye başladığında bırakıcam inşallah. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
Söylerim tabiAmin canım inşallah hayırlısı ile olur..gebelik olursa bana da söyler misin canım sana zahmet![]()
Bende kız bebek istiyorum eğer düşünürsem aklımda bulunsun diye soruyorum pik olmadan önceki ilişki olucakYumurtlamadan iki gün önce ilişki olacak kız bebek için .. yumurtlama ya yakın ilişki olmayacak.. inşallah olur canım hayırlısı ile bir prensesin![]()
EvetBende kız bebek istiyorum eğer düşünürsem aklımda bulunsun diye soruyorum pik olmadan önceki ilişki olucak
Pik olucağını nasıl anlıcaz ki
Evet canim yumurta catlamadan iki gün önce keseceksin ilişkiyi ve sık sık ilişki olacak.. Allah nasip eder inşallah sana bir kız bebekBende kız bebek istiyorum eğer düşünürsem aklımda bulunsun diye soruyorum pik olmadan önceki ilişki olucak
Ovulasyon testi ile kendini bir iki ay tanı öylesine test yap yaniPik olucağını nasıl anlıcaz ki![]()
Kız ben daha önce hiç ovülasyon kullanmadım ama çocuğa karar verirsem kullanırım inş