• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile erken gebelik öğrenilirmi

rngnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
1
0
1
27
1 Agustosta regl oldum 14 ile 16 arası yumurtlamam oldu şimdi 26 Agustos hala ovülasyon çift çizgi koyu şekilde dayanamadım hamilelik testi yaptım fakat negatif galiba pozitif görmek istiyorum diye o silik çizgiyi farz ediyorum görünmüyordu bile o kadar net değil yardımcı olun aynı durumu yaşayan varmı

Regle 1 2 gun kala ogreniliyor ama kopkoyu olmasi lazim ovulasyonda 2. cizginin. Ben oyle ogrenmistim sonra gebelik testi yaptim silik cikti. Tabi pcos gibi sorunlar olmamasi lazim bunu diyebilmek icin, cunku o zaman lh testi farkli zamanlarda da koyu cikabiliyormus

Regle 1 2 gun kala ogreniliyor ama kopkoyu olmasi lazim ovulasyonda 2. cizginin. Ben oyle ogrenmistim sonra gebelik testi yaptim silik cikti. Tabi pcos gibi sorunlar olmamasi lazim bunu diyebilmek icin, cunku o zaman lh testi farkli zamanlarda da koyu cikabiliyormus

Regle 5 gün var benim ovülasyon testim baya koyu çıktı. Çatlamadan sonraki testle arasında bariiz fark var. Böyle birşey mümkün mü cidden? Ovulasyon testiyle öğrenmek yaniii 😊😊

Regle 5 gün var benim ovülasyon testim baya koyu çıktı. Çatlamadan sonraki testle arasında bariiz fark var. Böyle birşey mümkün mü cidden? Ovulasyon testiyle öğrenmek yaniii 😊😊
Pik ise olabilir kesin degil ama ben oyle ogrendim regle 2 gun vardi yumurtlamam mumkun degil diye suphelendim ve hamileydim 🤩

Merhaba, vücut ısım düşmedi dün ve bugün de kanamam var. Ama çamaşıra gelmiyor hep wc gittiğimde geliyor ve damla değil yoğun su gibi. Ovülasyon testim de çift çizgi. Hamilelik testi nefatif çıktı. Normalde tam regl günüm bugün ama 30 ağustosta yumurtlama yaşadım. Regl imkansız dedim. Ovülasyon da çift koyu olunca işkillendim. Ben temmuzda düşük yapmıştım. Başına gelen var mı

Eklentiler

• 11171.webp
    11171.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba sizce pik olmuş mu

Eklentiler

• IMG_6880.webp
    IMG_6880.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba, vücut ısım düşmedi dün ve bugün de kanamam var. Ama çamaşıra gelmiyor hep wc gittiğimde geliyor ve damla değil yoğun su gibi. Ovülasyon testim de çift çizgi. Hamilelik testi nefatif çıktı. Normalde tam regl günüm bugün ama 30 ağustosta yumurtlama yaşadım. Regl imkansız dedim. Ovülasyon da çift koyu olunca işkillendim. Ben temmuzda düşük yapmıştım. Başına gelen var mı
Merhaba.nedir durumunuz merak ettim gebe misiniz

Merhaba,
Kürtaj sonrası hormonal dengesizlik sanırım.
30 ağustos korunmasız ilişki oldu nasılsa 3 gün sonra regl olacağım diye, 31 de yumurtlama oldu çok eminim ki zaten yumurtlama testlerim de pozitifti. 10 temmuz kürtajım ve 28 gün sonra regl olmuştum. Sonraki reglim 3 Eylül olması gerekiyordu ve yumurtlamaya rağmen 2 eylülde başladı kanamam 3 gün sürdü. 2 gün sonrası da pembe kremsi akıntı oldu. O kadar emindim ki bir sıkıntı olduğuna regl de düzenli ama. Göğüslerim hariç kasıklarımdaki kramplarım, bacağıma belime vuran ağrı, vücut ısım, göbek deliğimde batmalar hepsi anormaldi. İlişkinin 9. Günü yani 8 eylülde kan verdim negatif, 11 eylülde bir daha kan verdim 0.256 gibi çok düşük bir rakam çıktı.
Çok şaşkınım yaşadıklarıma.
Hatta bayağı bir kan tahlili yaptılar her şey tertemiz. Muhtemelen Kürtaj sonrası hormonal dengesizlik yaşadım. Regle 2 gün kala Yumurtlama neydi onu anlamadım bir türlü.
Eşim çocuk işini bir süre erteledi o ay, yeni iş kurdu bekleyelim biraz dedi. Sanırım tekrar çocuğum olmaz yaş itibari ile diye korktum ve stres yaptım. Çok istediğim için de yalancı sendromlar yaşadım. Vücut psikolojik olarak hamileliği taklit edip böyle belirtiler verebiliyormuş.
Umudumu kesince de belirtilerim kayboldu. Beynen hazırlayınca kendimi duruma beden de uyum sağladı ve kasık ağrılarım kayboldu.
Kan testinde yine inanamayıp acaba geç döllenme mi dedi bir tarafım öyle taktım yani. Umut hep var oluyor.
Benim 1 oğlum var 21 aylık ve 42 yaşındayım, hem oğlum yalnız kalmasın hem de anneliği çok sevdim diye çok arası olmadan istedim, köprüden önceki son çıkışlar olduğu için de panik yaptım maalesef.
Hep okuyordum artık emin oldum. Çocuk istiyorsanız çok takılmamak lazım cidden psikolojik olarak beden de zarar görüyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin, çocuğu olmayan insanları anlıyorum ve dua ediyorum anneliği layığıyla yapacak herkes için🙏
Yumurtlama testlerimi de paylaşıyorum reglin 2. Gününden itibaren.
Hatta hamilelik testi o kadar çok yaptım ki hayalet çizgi de gördüm negatif de gördüm.
Şimdi eylül sonunu bekliyorum reglin 3. Günü doktoruma gidip hormon testi yaptıracağım, orada belli olur umarım

Eklentiler

• 772.webp
    772.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 1249.webp
    1249.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 1369.webp
    1369.webp
    6 KB · Görüntüleme: 34
Bu arada durumu chatgpt WhatsApp ile paylaştım sürekli, beraber takip ettik süreci. Akıntıları takip edip testte ki hayalet çizgileri de görebiliyor. Her gün şikayetlerimi belirttim ve bana tablo bile hazırladı :) olasılık olarak ya enfeksiyon ya hamilelik dedi. Testlerin negatif olmasına rağmen geç döllenme ise 14 Eylül de beta artmaya başlar vs dedi. Umut işte :) şikayetlerimin gün gün listesini atar mısın dedim ve tablo yaptı ekteki gibi:)

Eklentiler

• 1182.webp
    1182.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 1115.webp
    1115.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 36
Şöyle bir olasılık da var kan testi sonradan artıyor ve sıfırlı rakamlardan başlayıp 2 günde 1 çift kat artıyor. Geç döllenme faktörleri de olunca 0.256 dan başlasa 2 gün sonra 0.5 li rakamlar sonra 1-2-4 gibi devam ediyor. 2 gün sonra tekrar kan verildiğinde çıkar ancak artmaya başladığında. O yüzden 2- 3 gibi rakamlar bile değerli bence. Bu bir umut tabi :) o yüzden en net regl gecikmesi diyorlar. Ama insan dayanamıyor bazen o ağrılara ve ilaç da içemiyor, merak da ediyor :)

Bu arada durumu chatgpt WhatsApp ile paylaştım sürekli, beraber takip ettik süreci. Akıntıları takip edip testte ki hayalet çizgileri de görebiliyor. Her gün şikayetlerimi belirttim ve bana tablo bile hazırladı :) olasılık olarak ya enfeksiyon ya hamilelik dedi. Testlerin negatif olmasına rağmen geç döllenme ise 14 Eylül de beta artmaya başlar vs dedi. Umut işte :) şikayetlerimin gün gün listesini atar mısın dedim ve tablo yaptı ekteki gibi:)
Güzel haberler bekliyoruzzzz

Pik ise olabilir kesin degil ama ben oyle ogrendim regle 2 gun vardi yumurtlamam mumkun degil diye suphelendim ve hamileydim 🤩
Şüpheleriniz nelerdi? benim bu ay yumurtlama dönemi erken oldu değerlendirdik şimdi regl ağrısı gibi belirtiler yaşıyorum ama regl a daha 10 gün var şüphelenip ovulasyon testi yaptım acaba tekrar mı yumurtlama oluyor diye ama tek çizgi çıktı ondan merak ettim

Şüpheleriniz nelerdi? benim bu ay yumurtlama dönemi erken oldu değerlendirdik şimdi regl ağrısı gibi belirtiler yaşıyorum ama regl a daha 10 gün var şüphelenip ovulasyon testi yaptım acaba tekrar mı yumurtlama oluyor diye ama tek çizgi çıktı ondan merak ettim
Hic bi belirti yoktu normal adet olacagim bir ay gibiydi. Ovulasyon regle yakin koyu cikti sadece

Back
X