Ovülasyon testi ile erken gebelik öğrenilirmi

rngnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
1
0
1
26
1 Agustosta regl oldum 14 ile 16 arası yumurtlamam oldu şimdi 26 Agustos hala ovülasyon çift çizgi koyu şekilde dayanamadım hamilelik testi yaptım fakat negatif galiba pozitif görmek istiyorum diye o silik çizgiyi farz ediyorum görünmüyordu bile o kadar net değil yardımcı olun aynı durumu yaşayan varmı

Regle 1 2 gun kala ogreniliyor ama kopkoyu olmasi lazim ovulasyonda 2. cizginin. Ben oyle ogrenmistim sonra gebelik testi yaptim silik cikti. Tabi pcos gibi sorunlar olmamasi lazim bunu diyebilmek icin, cunku o zaman lh testi farkli zamanlarda da koyu cikabiliyormus

Regle 1 2 gun kala ogreniliyor ama kopkoyu olmasi lazim ovulasyonda 2. cizginin. Ben oyle ogrenmistim sonra gebelik testi yaptim silik cikti. Tabi pcos gibi sorunlar olmamasi lazim bunu diyebilmek icin, cunku o zaman lh testi farkli zamanlarda da koyu cikabiliyormus

Regle 5 gün var benim ovülasyon testim baya koyu çıktı. Çatlamadan sonraki testle arasında bariiz fark var. Böyle birşey mümkün mü cidden? Ovulasyon testiyle öğrenmek yaniii 😊😊

Regle 5 gün var benim ovülasyon testim baya koyu çıktı. Çatlamadan sonraki testle arasında bariiz fark var. Böyle birşey mümkün mü cidden? Ovulasyon testiyle öğrenmek yaniii 😊😊
Pik ise olabilir kesin degil ama ben oyle ogrendim regle 2 gun vardi yumurtlamam mumkun degil diye suphelendim ve hamileydim 🤩

Back
X