Regle 1 2 gun kala ogreniliyor ama kopkoyu olmasi lazim ovulasyonda 2. cizginin. Ben oyle ogrenmistim sonra gebelik testi yaptim silik cikti. Tabi pcos gibi sorunlar olmamasi lazim bunu diyebilmek icin, cunku o zaman lh testi farkli zamanlarda da koyu cikabiliyormus
Regle 5 gün var benim ovülasyon testim baya koyu çıktı. Çatlamadan sonraki testle arasında bariiz fark var. Böyle birşey mümkün mü cidden? Ovulasyon testiyle öğrenmek yaniiiRegle 1 2 gun kala ogreniliyor ama kopkoyu olmasi lazim ovulasyonda 2. cizginin. Ben oyle ogrenmistim sonra gebelik testi yaptim silik cikti. Tabi pcos gibi sorunlar olmamasi lazim bunu diyebilmek icin, cunku o zaman lh testi farkli zamanlarda da koyu cikabiliyormus
Pik ise olabilir kesin degil ama ben oyle ogrendim regle 2 gun vardi yumurtlamam mumkun degil diye suphelendim ve hamileydimRegle 5 gün var benim ovülasyon testim baya koyu çıktı. Çatlamadan sonraki testle arasında bariiz fark var. Böyle birşey mümkün mü cidden? Ovulasyon testiyle öğrenmek yaniii
Merhaba.nedir durumunuz merak ettim gebe misinizMerhaba, vücut ısım düşmedi dün ve bugün de kanamam var. Ama çamaşıra gelmiyor hep wc gittiğimde geliyor ve damla değil yoğun su gibi. Ovülasyon testim de çift çizgi. Hamilelik testi nefatif çıktı. Normalde tam regl günüm bugün ama 30 ağustosta yumurtlama yaşadım. Regl imkansız dedim. Ovülasyon da çift koyu olunca işkillendim. Ben temmuzda düşük yapmıştım. Başına gelen var mı
Bu arada durumu chatgpt WhatsApp ile paylaştım sürekli, beraber takip ettik süreci. Akıntıları takip edip testte ki hayalet çizgileri de görebiliyor. Her gün şikayetlerimi belirttim ve bana tablo bile hazırladı :) olasılık olarak ya enfeksiyon ya hamilelik dedi. Testlerin negatif olmasına rağmen geç döllenme ise 14 Eylül de beta artmaya başlar vs dedi. Umut işte :) şikayetlerimin gün gün listesini atar mısın dedim ve tablo yaptı ekteki gibi:)Merhaba.nedir durumunuz merak ettim gebe misiniz
Şöyle bir olasılık da var kan testi sonradan artıyor ve sıfırlı rakamlardan başlayıp 2 günde 1 çift kat artıyor. Geç döllenme faktörleri de olunca 0.256 dan başlasa 2 gün sonra 0.5 li rakamlar sonra 1-2-4 gibi devam ediyor. 2 gün sonra tekrar kan verildiğinde çıkar ancak artmaya başladığında. O yüzden 2- 3 gibi rakamlar bile değerli bence. Bu bir umut tabi :) o yüzden en net regl gecikmesi diyorlar. Ama insan dayanamıyor bazen o ağrılara ve ilaç da içemiyor, merak da ediyor :)Merhaba.nedir durumunuz merak ettim gebe misiniz
Güzel haberler bekliyoruzzzzBu arada durumu chatgpt WhatsApp ile paylaştım sürekli, beraber takip ettik süreci. Akıntıları takip edip testte ki hayalet çizgileri de görebiliyor. Her gün şikayetlerimi belirttim ve bana tablo bile hazırladı :) olasılık olarak ya enfeksiyon ya hamilelik dedi. Testlerin negatif olmasına rağmen geç döllenme ise 14 Eylül de beta artmaya başlar vs dedi. Umut işte :) şikayetlerimin gün gün listesini atar mısın dedim ve tablo yaptı ekteki gibi:)
Şüpheleriniz nelerdi? benim bu ay yumurtlama dönemi erken oldu değerlendirdik şimdi regl ağrısı gibi belirtiler yaşıyorum ama regl a daha 10 gün var şüphelenip ovulasyon testi yaptım acaba tekrar mı yumurtlama oluyor diye ama tek çizgi çıktı ondan merak ettimPik ise olabilir kesin degil ama ben oyle ogrendim regle 2 gun vardi yumurtlamam mumkun degil diye suphelendim ve hamileydim
Hic bi belirti yoktu normal adet olacagim bir ay gibiydi. Ovulasyon regle yakin koyu cikti sadeceŞüpheleriniz nelerdi? benim bu ay yumurtlama dönemi erken oldu değerlendirdik şimdi regl ağrısı gibi belirtiler yaşıyorum ama regl a daha 10 gün var şüphelenip ovulasyon testi yaptım acaba tekrar mı yumurtlama oluyor diye ama tek çizgi çıktı ondan merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?