Ovülasyon testi ile erken gebelik öğrenilirmi

rngnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
1
0
1
26
1 Agustosta regl oldum 14 ile 16 arası yumurtlamam oldu şimdi 26 Agustos hala ovülasyon çift çizgi koyu şekilde dayanamadım hamilelik testi yaptım fakat negatif galiba pozitif görmek istiyorum diye o silik çizgiyi farz ediyorum görünmüyordu bile o kadar net değil yardımcı olun aynı durumu yaşayan varmı

Regle 1 2 gun kala ogreniliyor ama kopkoyu olmasi lazim ovulasyonda 2. cizginin. Ben oyle ogrenmistim sonra gebelik testi yaptim silik cikti. Tabi pcos gibi sorunlar olmamasi lazim bunu diyebilmek icin, cunku o zaman lh testi farkli zamanlarda da koyu cikabiliyormus

Regle 5 gün var benim ovülasyon testim baya koyu çıktı. Çatlamadan sonraki testle arasında bariiz fark var. Böyle birşey mümkün mü cidden? Ovulasyon testiyle öğrenmek yaniii

Regle 5 gün var benim ovülasyon testim baya koyu çıktı. Çatlamadan sonraki testle arasında bariiz fark var. Böyle birşey mümkün mü cidden? Ovulasyon testiyle öğrenmek yaniii
Pik ise olabilir kesin degil ama ben oyle ogrendim regle 2 gun vardi yumurtlamam mumkun degil diye suphelendim ve hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…