Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

yazmayanyazilimci

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
444
135
23
25
Merhaba kızlar. Pcos var bende. 2 aydır klomen kullanıyorum. Geçen ay 1 yumurta büyüdü regl oldum. Bu ay 3 yumurta büyüdü iğne vurmadan kendisi çatladı. Çatlamanın üstünden 7 gün geçti. 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum belki koyulaşır diye. Sizce koyulaşmış mı? En alttakini bugün yaptım. Deliriyor gibi hissediyorum ama 14 aydır hiç gebe kalamadım heyecanlıyım 😂

Eklentiler

• 1000083056.webp
    1000083056.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 39
Koyulaşmış ama gebelikte pike yakın veya pik oluyor tabi gün gün kontrol edersen daha net görürsün 🤣 bende yapıyorum arkadaşlar kızıyor ama elimde değil😂
Şuan için henüz bir şey yok baya silik görünüyor 😔

Koyulaşmış ama gebelikte pike yakın veya pik oluyor tabi gün gün kontrol edersen daha net görürsün 🤣 bende yapıyorum arkadaşlar kızıyor ama elimde değil😂
Şuan için henüz bir şey yok baya silik görünüyor 😔
Belki koyulaşır ya daha 7 gün oldu 😂 inşallah hayırlı haberler alırız. Siz ne zamandır istiyorsunuz?

Belki koyulaşır ya daha 7 gün oldu 😂 inşallah hayırlı haberler alırız. Siz ne zamandır istiyorsunuz?
Tabiki ihtimal var 😅inşallahhhhhh🙏🏻🙏🏻
benim martta bir kürtajım oldu malesef o zamandan beri deniyorum 🥰 bat 1-2 Eylül😄bende senin gibi ovi koyulaşması takip ediyorum dünden beri 😅

Eklentiler

• IMG_2841.webp
    IMG_2841.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 35
Benimde öyle 🤣erken ama daha şuan ondandır belki
Benim umut 0 şuan bir kez hamile kaldım ya bir buçuk ay kadarcık onda yumurtlamadan hemen sonra aşırı meme hassasiyeti sürekli kasık ağrısı felan yaşamıştım ya şimdi hiç yok imkan ihtimal vermiyorum o yüzden tabi bu benim bünyem seninki farklı olabilir 😅

Benim umut 0 şuan bir kez hamile kaldım ya bir buçuk ay kadarcık onda yumurtlamadan hemen sonra aşırı meme hassasiyeti sürekli kasık ağrısı felan yaşamıştım ya şimdi hiç yok imkan ihtimal vermiyorum o yüzden tabi bu benim bünyem seninki farklı olabilir 😅
Bende ilk gebelikte çok belirti yaşamıştım şuan bir şeyim yok ama yinede umut işte

Back
X