- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
Bazıları tamamen belirtisiz oluyor burda çok okudumBen daha önce hiç gebe kalmadım. Sizde öncekilerde belirti olunca bir ümidim kırılmadı değil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazıları tamamen belirtisiz oluyor burda çok okudumBen daha önce hiç gebe kalmadım. Sizde öncekilerde belirti olunca bir ümidim kırılmadı değil![]()
Bazen uç kısmında çok az oluyor ama şu an yokay öyle düşünme herkes farklı tepki veriyor bebişe inşallah hamileyizdir belirtisizmeme hassasiyeti felan varmı sende
Ayy inşallah vardır hepimizde. Olmazsa bu ay hsg çektirecem. Belki tüplerim tıkalıdırBazıları tamamen belirtisiz oluyor burda çok okudum
Neyse daha çok var ümitsiz olmayalımBazen uç kısmında çok az oluyor ama şu an yok
Neyse daha çok var ümitsiz olmayalım![]()
Güzel haberleri sırayla veririz inşallahAyy inşallah vardır hepimizde. Olmazsa bu ay hsg çektirecem. Belki tüplerim tıkalıdır
Yaptım silik yaa sen yaptın mı
Yaprım silik yaa sen yaptın mı![]()
Yok yok 2 saat sıvı almıyorum afiyet olsunnben şuan çay içiyorum 2 de yaparım
ilk idrarla yapmıyorsun değil mi
SağolllYok yok 2 saat sıvı almıyorum afiyet olsunn
Hayırlısı olsun ya klomen kullanıyorum 2 aydır. Hormonlarım normal sadece insülin direncinden dolayı yumurtlamam geç oluyorSağolllbende sadece sıcak basması var şuan oda havalardandır dicem ama evimde serin
galiba bu ay da olmadı gibi ama bakalım
![]()
Hadi hayırlısı inşallah daha fazla bekletmezler biziHayırlısı olsun ya klomen kullanıyorum 2 aydır. Hormonlarım normal sadece insülin direncinden dolayı yumurtlamam geç oluyor![]()
Bu klomen ne işe yarıyor adeti düzenliyor muHayırlısı olsun ya klomen kullanıyorum 2 aydır. Hormonlarım normal sadece insülin direncinden dolayı yumurtlamam geç oluyor![]()
Mayıs ayında benimde 2 kez olmuştu hatta ikinci reglden 3gun önce olmuştu şuan bende regl gecikti diye yapmıyorum belki şuan vardır biseylerKızlar sanırım çatlama görünce bırakmamak gerekiyor ebru ablaya yazdım bugün de sizleri dinlemeyip test yaptım bu şekilde çıktı.. değerlendirmemi söyledi aklınızda bulunsun ağrım akıntım yok ama sıcak basması var belki yeni yumurtlama gelir diye düşündüm.. kalite düştüğü için daha soluk görünüyor olabilir ama ikisi eşit koyulukta kendisi çatlama görünce bırakmamızı söylüyordu ama teste devam diyor şuan
Hayalim kizim
akantus
Civcivimmm
ElizabethBennettt
Tugce
Bahar7777 K kugukusu
Canım seni yeni döngünde test yapıyor olarak düşünüp cevaplamış gibi düşündüm. Ama yinede teste devam et bakalım ne olacak. Zaten iki günde bir değerlendiriyorsan her türlü denk gelecektirKızlar sanırım çatlama görünce bırakmamak gerekiyor ebru ablaya yazdım bugün de sizleri dinlemeyip test yaptım bu şekilde çıktı.. değerlendirmemi söyledi aklınızda bulunsun ağrım akıntım yok ama sıcak basması var belki yeni yumurtlama gelir diye düşündüm.. kalite düştüğü için daha soluk görünüyor olabilir ama ikisi eşit koyulukta kendisi çatlama görünce bırakmamızı söylüyordu ama teste devam diyor şuan
Hayalim kizim
akantus
Civcivimmm
ElizabethBennettt
Tugce
Bahar7777
Yanlış yere etiket yapmışımMayıs ayında benimde 2 kez olmuştu hatta ikinci reglden 3gun önce olmuştu şuan bende regl gecikti diye yapmıyorum belki şuan vardır biseyler
Yok aşkım üstüne yazdım ben pik gördüm bu tarihte diyeCanım seni yeni döngünde test yapıyor olarak düşünüp cevaplamış gibi düşündüm. Ama yinede teste devam et bakalım ne olacak. Zaten iki günde bir değerlendiriyorsan her türlü denk gelecektir![]()
Aşkım senin 2.kez yumurtlama görünce regl uzamış mıydı tam anlamadım daMayıs ayında benimde 2 kez olmuştu hatta ikinci reglden 3gun önce olmuştu şuan bende regl gecikti diye yapmıyorum belki şuan vardır biseyler