• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Dpo 6 dayım A aydk ile aynıyız
Bende bendeeee :KK25:Dpo 6.

Birde şuanda göğüslerimin ucu ben burdayım dercesine hissettirdi kendilerini. Böyle birisi kurcalamiş orayı gibi hassasiyet var. Ama şöyleki bende zaten azda olsa biraz hassaslık vardı öncesinden bu son hormon dalgalarından kalma. Yalnız farklı bir hiss verdi a önce. Progesteronun dibine vurdum çünkü normal duphastonla filan 🤣🤣

Kızlar inşallah gönlünüzce olur bu süreçten geçtim çok iyi anlıyorum sizi bu yüzden mesajlarınıza cevap vermeye calisiyrm yardımcı olmaya calsyrm çünkü beklemek çok zor ve sürekli belirti aramak insanı çok yıpratıyor fakat ben gebelik fikrini kafadan attığım ay gebe kalmıştım stres yapmamaya çalışın ki hormonlarınız çok fazla etkinlenmesin çünkü stres de çok etkiliyor.

Bende bendeeee :KK25:Dpo 6.

Birde şuanda göğüslerimin ucu ben burdayım dercesine hissettirdi kendilerini. Böyle birisi kurcalamiş orayı gibi hassasiyet var. Ama şöyleki bende zaten azda olsa biraz hassaslık vardı öncesinden bu son hormon dalgalarından kalma. Yalnız farklı bir hiss verdi a önce. Progesteronun dibine vurdum çünkü normal duphastonla filan 🤣🤣
Göğüs uclarımda değilde kendilerini elleyesiö gelmiyor sıkıntı basıyor 😅
Fark etmez aslında
Hangi marka
Laboquick canım benim piki de çok koyu yakalayamadım gece oldu çünkü

Eklentiler

• IMG_6307.webp
    IMG_6307.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar inşallah gönlünüzce olur bu süreçten geçtim çok iyi anlıyorum sizi bu yüzden mesajlarınıza cevap vermeye calisiyrm yardımcı olmaya calsyrm çünkü beklemek çok zor ve sürekli belirti aramak insanı çok yıpratıyor fakat ben gebelik fikrini kafadan attığım ay gebe kalmıştım stres yapmamaya çalışın ki hormonlarınız çok fazla etkinlenmesin çünkü stres de çok etkiliyor.
Kesinlikle katılıyorum stress engelliyor. Benim yıllardır beklediğim bir durum bu. Bu yüzden alışkınım eskisi gibi takılı kalmıyorum. Hatta iş güç derken zaman bile geçiyor. Daha önce herşeyi not ederdim vs gerci yalan da çıkmamıştı gebeydim o zamanda. 😁 Kafamdan attığım zamanda olmadı hatta o zaman hiç olmadı. Çünkü düzensiz ilişki planlama yok. Böyle hesap kitap yaptığım zaman bende oluyor bir şeyler ama bu benim için geçerli tabi. Normalde bencede kimse kendini çok kaptirmadan oyalanmasi lazim

Bu arada o kadar incesinki Allah razı olsun. Çok duyarlı ve anlayışlısın Rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmanı nasib etsin aklıma geldikce dua edicem senin için. 🥰🌺

Çok teşekkür ederizz 🥰 Çok haklısın. 5. Aydayım ben ve ilk kez düzenli ilişki oldu yumurtlamayı yakaladığım için rahattayım ama sabirsızlanıyor insan maalesef. Sende inşallah sağlıkla getir bebişinü dünyaya ♥️

Kesinlikle katılıyorum stress engelliyor. Benim yıllardır beklediğim bir durum bu. Bu yüzden alışkınım eskisi gibi takılı kalmıyorum. Hatta iş güç derken zaman bile geçiyor. Daha önce herşeyi not ederdim vs gerci yalan da çıkmamıştı gebeydim o zamanda. 😁 Kafamdan attığım zamanda olmadı hatta o zaman hiç olmadı. Çünkü düzensiz ilişki planlama yok. Böyle hesap kitap yaptığım zaman bende oluyor bir şeyler ama bu benim için geçerli tabi. Normalde bencede kimse kendini çok kaptirmadan oyalanmasi lazim
Ocak ayinin sonunda gebelik istemeye başladım. Baktım zaten adet olmuyorum Mart ayında incir havuç kürü yapmaya başladım. Yumurtlama gördüm o ay ama çok koyu bir şekilde değildi değerlendirdim ama olmadı. Nisan ayında ilaçla adet oldum. 28 Nisan'da bitti. Ama o ay ovulasyon testi falan kullanmadım diyete girdim çünkü kilom fazlaydı o kilo ile hamile kalmak istemedm o yüzden ertelemek istedim iki ay. Mayıs ayında 5 kilo verdim ve ilk defa yumurtlama gördüm. Yumurtlamam oldu ama çatlaması beş günü buldu. Çatladı günü değerlendirdm..catlamadan sonra umudum pek yoktu ama belirtiler oldu. Giderek arttı. Ovulasyon yapayım dedim çoğu kişi gebeliği öyle öğrenmişti çünkü ovulasyonum gün geçtikçe koyulaşti gebelik testi yapmadan önce emin olmuştum gebe olduğma elhamdülillah

Bu arada o kadar incesinki Allah razı olsun. Çok duyarlı ve anlayışlısın Rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmanı nasib etsin aklıma geldikce dua edicem senin için. 🥰🌺
Ah canim çok teşekkür ederim hamilelerin duaları kabul olurmuş Rabbim sizlere de bu günlerde bu güzel haberi almayı nasip etsin. Şuan 14. Haftadayim fakat düşük riskim oldu agrilarim oldu hastaneye yatisim oldu ama Rabbim nasip etti onca duadan sonra birşey olmaz o nasip ettiyse dedim çok şükür şimdilik hareketlerini hissetmesem bile rüyalarımda emzirdigimi bile görüyorum o kadar güzel bir Duygu ki Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda 🥹

Ah canim çok teşekkür ederim hamilelerin duaları kabul olurmuş Rabbim sizlere de bu günlerde bu güzel haberi almayı nasip etsin. Şuan 14. Haftadayim fakat düşük riskim oldu agrilarim oldu hastaneye yatisim oldu ama Rabbim nasip etti onca duadan sonra birşey olmaz o nasip ettiyse dedim çok şükür şimdilik hareketlerini hissetmesem bile rüyalarımda emzirdigimi bile görüyorum o kadar güzel bir Duygu ki Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda 🥹
Canım ya Aminnn. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Sana ve diğer kızlara müjdeyi vermek isterim gerçekten tabi aynı şekilde onlardan da duymak isterim. 🥰

Rabbim hamileliğini sağlıkla tamamlamani ve evladını güzellikle kucağına almayı nasib etsin. Doğumuna kadar duacınız. 😍🌺

Canım ya Aminnn. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. Sana ve diğer kızlara müjdeyi vermek isterim gerçekten tabi aynı şekilde onlardan da duymak isterim. 🥰

Rabbim hamileliğini sağlıkla tamamlamani ve evladını güzellikle kucağına almayı nasib etsin. Doğumuna kadar duacınız. 😍🌺
Amin canım Allah razı olsun. Takipçi olacağım inşallah 😃

Kızlar selam, sizi okuyordum ama ovülasyon testi yapmamıştım erken diye. Bugün dpo 6 ve ovülasyon testim böyle çıktı. Ne diyorsunuz sizce umut var mı? Daha önceki aylarda kıl gibi ince bir çizgi çıkardı. 😊

Eklentiler

• IMG_0520.webp
    IMG_0520.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 102
A aydk L Leydi_zeyy My_Moonlight06 My_Moonlight06 kızlar ovü yaptım pikten sonraki testlerime göre koyulaşma var. 3. Foto pikten sonraki testim ilk hali bayağı silinmişti tekrar bugün yaptım 2 gündür falan yapmıyordum. Sizce pikten sonra normal mi

Eklentiler

• IMG_6376.webp
    IMG_6376.webp
    122,6 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_6378.webp
    IMG_6378.webp
    122,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_6324.webp
    IMG_6324.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 49
Back
X