- 23 Haziran 2024
- 518
- 190
- 23
- 25
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
Aslında dpo 8 mi 9 mu bilmiyorum. Perşembe doktora gittim çatlamış dedi. Çarşamba mı çatladı acaba kararsızım. Awox sipariş vermiştim onlar geldi sabah yapacam atarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında dpo 8 mi 9 mu bilmiyorum. Perşembe doktora gittim çatlamış dedi. Çarşamba mı çatladı acaba kararsızım. Awox sipariş vermiştim onlar geldi sabah yapacam atarım
evet koyu bugün ama yeni yumurtlama mı anlık yükselme mi bilemedimValla koyulasmaya başlamış. Yarın mutlaka tekrar yap bende Ebru abladan takip ediyordum
Evet ben de o testleri kullanıyorum En çok o markanın testlerine güveniyorumValla koyulasmaya başlamış. Yarın mutlaka tekrar yap bende Ebru abladan takip ediyordum
En sevdiğim zora sokmadan teste giden kişidirAslında dpo 8 mi 9 mu bilmiyorum. Perşembe doktora gittim çatlamış dedi. Çarşamba mı çatladı acaba kararsızım. Awox sipariş vermiştim onlar geldi sabah yapacam atarım![]()
Daha önce iki defa yumurtlamadiysan gebelik ihtimali var.valla hafta sonu geçer de pazartesi Salıyı nasıl tutcam bilmiyorum
bi taraftan ovi yapıp kendimi oyalıyorum
evet koyu bugün ama yeni yumurtlama mı anlık yükselme mi bilemedim
Yaaa çok teşekkür ederim. Eğer gebelik olmazsa mutlaka ilgilenicem bununla.Bende de polikistik over var ve size bir şey Önermek istiyorum. Instagram'da bir diyetisyen var Ben de onunla çalışmaya başladım. Yumurta kalitesini arttırmaya yönelik sadece kadınlara danışmanlık veriyor ve öne çıkarılan hikayelerine bakarsanız tüp bebek bile tutmayan kadınların bir iki ay içinde gebelik haberi aldığını görürsünüz. Ben çok ümitlendiğim için bu ay ona başladım ve geçen ay bir yumurta zor büyümüştü bu ay 2 haftalık diyetle 3 yumurta büyüdü ve kendi kendine iğnesiz çatladı Doktor iğneye gerek yok dedi. Ben diyetten olduğunu düşünüyorum kan tahlilinize göre ve hastalıklarınıza göre diyet veriyor ve Tıbbi beslenme veriyor. Mutlaka bir bakın derim linkini atacağım şimdi.
![]()
Dyt.F. Handan Küçükçakıroğlu | PKOS,AMH,Gebelik Beslenmesi (@dyt.handankucukcakiroglu) • Instagram fotoğrafları ve videoları
23K Takipçi, 109 Takip, 88 Gönderi - Dyt.F. Handan Küçükçakıroğlu | PKOS,AMH,Gebelik Beslenmesi'in (@dyt.handankucukcakiroglu) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
İnşallah vardır ya Allah'ım kötü konuşmak istemiyorum ezan vakti ama bir kere de olsa Gebe kaldığımı görmek istiyorum. Kimyasal bile geçirmedim. Hiç gebe kalamadığım için de tedirginim neden olmuyor diye. Sadece kilo ve İnsülin direnci problemi var başka hiçbir şeyim yok. Kilo dediğim de 100-110 vs değil 84 kiloyum boyum 1.65. Diyetisyende dedi ki sadece kilo problemin var Başka hiçbir problem yok. Ama görüyorum benden daha kilolu olanlar ilk ayda hamile kalıyorEn sevdiğim zora sokmadan teste giden kişidirbekliyorum güzel haberler
Ben mart ayında kürtaj oldum sonrasında hiç görmedim yeni yumurtlama. Geçen ay dpo 12 de pik gösterdi ama yumurtlama değildi bence testte hata vardı. Sinirimden değerlendirmedim deDaha önce iki defa yumurtlamadiysan gebelik ihtimali var.
Ambilannsss ambilannss hahahahahYaaa çok teşekkür ederim. Eğer gebelik olmazsa mutlaka ilgilenicem bununla.
Burhani çok sevdiğim için profil resminden dolayı sempati oldu bende başlığa bu yüzden daldım desem yalan olmazAklıma ilk gelen cümle " Sütçüoğlu dairesine bir taxi, acil"
![]()
Evet evet geçen yaz sonundan itibaren kullanmıştım 3 paket filan. Ve birde bu ay kullandım ama adet başından Myo inositol ve artı folik asit e başladım.İnositol kullandın mı hiç? Burda pco olanlar genelde kullanıyor ve düzene giren hamile kalanları okuyorum hep..
görcez aşkım ay sonu
Çörek otu bak tarçın kürü de dene. Yumurta kalitesine iyi geliyormuş bakİnşallah vardır ya Allah'ım kötü konuşmak istemiyorum ezan vakti ama bir kere de olsa Gebe kaldığımı görmek istiyorum. Kimyasal bile geçirmedim. Hiç gebe kalamadığım için de tedirginim neden olmuyor diye. Sadece kilo ve İnsülin direnci problemi var başka hiçbir şeyim yok. Kilo dediğim de 100-110 vs değil 84 kiloyum boyum 1.65. Diyetisyende dedi ki sadece kilo problemin var Başka hiçbir problem yok. Ama görüyorum benden daha kilolu olanlar ilk ayda hamile kalıyor![]()
Evet ben de o testleri kullanıyorum En çok o markanın testlerine güveniyorum
Birkaç gün daha devam et bu testlere. Gebelik varsa kesinlikle koyu çıkacaktır. Yumurtlama ise zaten çatlama.olur siliklesir. Ama sen gün aşırı değerlendir her gün değil.Ben mart ayında kürtaj oldum sonrasında hiç görmedim yeni yumurtlama. Geçen ay dpo 12 de pik gösterdi ama yumurtlama değildi bence testte hata vardı. Sinirimden değerlendirmedim degebelik yaptım negatif çıkmıştı delirdim bi an
yani ikinci yumurtlamaysa ilk defa olacak. İnşallah bebektir gönlümden geçen o tabi
Yarasın bol bol kaliteli yumurta olsun umarımEvet evet geçen yaz sonundan itibaren kullanmıştım 3 paket filan. Ve birde bu ay kullandım ama adet başından Myo inositol ve artı folik asit e başladım.
İnsülin direnci ve kilo varsa mutlaka kilo vermen lazım. Ben kilo verdim ve gebelik oluştu. Bence bazen kimisinde kilo etkili oluyorİnşallah vardır ya Allah'ım kötü konuşmak istemiyorum ezan vakti ama bir kere de olsa Gebe kaldığımı görmek istiyorum. Kimyasal bile geçirmedim. Hiç gebe kalamadığım için de tedirginim neden olmuyor diye. Sadece kilo ve İnsülin direnci problemi var başka hiçbir şeyim yok. Kilo dediğim de 100-110 vs değil 84 kiloyum boyum 1.65. Diyetisyende dedi ki sadece kilo problemin var Başka hiçbir problem yok. Ama görüyorum benden daha kilolu olanlar ilk ayda hamile kalıyor![]()
Şu anda diyetisyen ne diyorsa onu yapıyorum ya ona çok güveniyorum dedikleri dışına çıkmak istemiyorum. O da kıvırcık nane çayı önerdi hormonları düzenliyormuş. Bir de gluten yedirmiyor hormon dengesini O da bozuyor. Tavuk yiyeceksen de sadece organik yiyeceksin dedi. Akdeniz Toros markasını bulduğunuz yerde alın.Çörek otu bak tarçın kürü de dene. Yumurta kalitesine iyi geliyormuş bak
Zaten 2 gün önce beraberlik olmuştu dün boştu bugün de değerlendircem benimki uyanırsaBirkaç gün daha devam et bu testlere. Gebelik varsa kesinlikle koyu çıkacaktır. Yumurtlama ise zaten çatlama.olur siliklesir. Ama sen gün aşırı değerlendir her gün değil.
İnşallah koyu çıkar hepimizinki. Gebelik testlerimiz de kopkoyu olur aminnnZaten 2 gün önce beraberlik olmuştu dün boştu bugün de değerlendircem benimki uyanırsainşallah yarın da koyu görürüm yoksa çok üzülcem
![]()
Yok benim polikistik over görünümü var. Kistim yok olmadı hiç ama yumurtlaliklarda normalinden fazla yumurta sayısı var . Kan tahlilleri ise temizdi bütün hormon değerlerim normal çıktı.Ben ileri derece pcos hastasiydm yumurtaligimfa çok sayıda kist vardı küçük küçük soğan kürü ile hepsi gitti çok şükür. Dediğim gibi ilaçsız adet de olmam yumurtlama da görmem çörekotu kur sayesinde ilk defa koyu bir şekilde yumurtlama gördüm.
Gebelikten önce soğan kurunden sonra kontrol amaçlı gittim bir kaç defa yumurtalıklarım tertemiz hiçbir problem yok demişti rahim ve yumurtalıklarda ama malesef kanda pcos çıkıyordu Lh FSH tan yüksekti.
Sizin yumurtalıklarda kıst falan var mıydı ya da sadece kan da mi çıkıyor
Ben Konya’nın bi ilçesindeyim burda bim a101 şok var başka da bir şey yok bulacağımı sanmamŞu anda diyetisyen ne diyorsa onu yapıyorum ya ona çok güveniyorum dedikleri dışına çıkmak istemiyorum. O da kıvırcık nane çayı önerdi hormonları düzenliyormuş. Bir de gluten yedirmiyor hormon dengesini O da bozuyor. Tavuk yiyeceksen de sadece organik yiyeceksin dedi. Akdeniz Toros markasını bulduğunuz yerde alın.
Aminnnnnnİnşallah koyu çıkar hepimizinki. Gebelik testlerimiz de kopkoyu olur aminnn