• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Benim hep böyle çıkıyor ya pcos varya ben hamileyken bile adet gününde tam pik çıkmadı testim pek güvenmiyorum çünkü mantıken zaten imkansız bebek döllendiyse en erken 6. Gün rahime iniyormuş ondan bir iki gün sonra hcg yükselmeye başlayıp belirti veriyormuş şuan daha çok erken keşke hızlı geçse zaman
Hatta bir video vardı kadın kaç aylık gebe ovulasyon testi sıfır nerdeyse hiç göstermicek çizgi o derece yani.

Ya biz neye şaşırıyoruz ki bir kadın 4 aylık olana kadar ne kanda ne de idrarda hamileliği çıkmamış. Ultra sona girmese bilemicek. Cinsiyeti belli bebenin hala HCG yok düşün 🤣🤣 ovulasyon tabi cikarmaz

Oh oh iyi iyi ağrısın. Peki bişi dicem. İlk kez filan mı oluyor sende böyle belirtiler yani adete daha zaman varken erkenden bu belirtileri yaşıyorsan daha önce böyle oldu muydu ?

PCO da yapıyor böyle zımbırtılar bazen. Bu yüzden bizim hah işte kesin hamileyim diyebileceğimiz belirti yok galiba. Ne yani illa kusalimmi yani 😅
Tam adet olacağım an ağrılarım olur sadece ya ama içimden bir his yok diyor. Test yapacam birazdan

Oh oh iyi iyi ağrısın. Peki bişi dicem. İlk kez filan mı oluyor sende böyle belirtiler yani adete daha zaman varken erkenden bu belirtileri yaşıyorsan daha önce böyle oldu muydu ?

PCO da yapıyor böyle zımbırtılar bazen. Bu yüzden bizim hah işte kesin hamileyim diyebileceğimiz belirti yok galiba. Ne yani illa kusalimmi yani 😅
Olsun kız ne yapıyorsak kendimize zaten sjsksjslks

Ben değerlendirdim bugünü de yinede .. evet keşkeeee haftaya test yapmaya başlarım belirtisiz utanmadan 🙃
Kocaman bir negatif 😂😂😂

Eklentiler

• 1000083395.webp
    1000083395.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 64
Gebelik içinse pek sanmıyorum çünkü yumurtlama dışı hep böyle çıkar:(
Dünde yazmıştım bazılarında gebe olsalar bile çıkmıyor. Hatta bunun ısbatı bir YouTube videosunda yapılmıştı. Hamile bir kadın ovu testi yapıyordu nerdeyse hiç çizgi bile çıkmıyordu ama baya 3 4 aylık hamileydi kadın.

Dediğin gibi erken olduğu içinde olabilir belki daha sonra koyulaşacak.

Kızlar bu da benim ovülasyın testlerim 14-15 pil yakaladım 16 Ağustos silikleşti 3 günü değerlendirdim bugün dpo7 ama hiçbir belirti falan yok

Eklentiler

• IMG_10A5707F-0622-44D7-829E-E92190F727BE.webp
    IMG_10A5707F-0622-44D7-829E-E92190F727BE.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 51
Back
X