Ovulasyon testi ile gebe olduğunu öğrenen var mı

Kimyasal olsanız kesinlikle regl gecikirdi. Bu kadar erken regl olmanız mümkün değil. Arkadaş yanlış bilgi vermiş. Bu durumda şunu da net söylemek lazım lh hormonu yani ovülasyon testinin çift çıkmasının hamilelik ile ilgisi yok. O sırada vücutta bulunan hormonun artışı ile alakalı. Bazen hamileyken bazen hamile değilken bu hormon artabilir. Ben öğrendim deyip boşuna umut veriliyor bu sitede. Gerçekten üzülüyorum. Halbuki o sırada hamile olması ile onun çift çizgi çıkmasının alakası yok. Tamamen denk gelme.

Doktor kontrolunden gectin mi , ne zaman dusunmeyi tamamen braksan o zaman nasip.olacak vakti var takma
Evet kesinlikle geçtim sürekli kontrole gidiyorum bende bir sorun yok ama eşimde sıkıntı var varikosel ameliyatı oldu ama hala gebelik oluşmadı

Evet kesinlikle geçtim sürekli kontrole gidiyorum bende bir sorun yok ama eşimde sıkıntı var varikosel ameliyatı oldu ama hala gebelik oluşmadı
Allah ol derse olur canm takmayn birbirinizi yasayn uzulme vakti var her nasip vaktine esirdir

Kimyasal olsanız kesinlikle regl gecikirdi. Bu kadar erken regl olmanız mümkün değil. Arkadaş yanlış bilgi vermiş. Bu durumda şunu da net söylemek lazım lh hormonu yani ovülasyon testinin çift çıkmasının hamilelik ile ilgisi yok. O sırada vücutta bulunan hormonun artışı ile alakalı. Bazen hamileyken bazen hamile değilken bu hormon artabilir. Ben öğrendim deyip boşuna umut veriliyor bu sitede. Gerçekten üzülüyorum. Halbuki o sırada hamile olması ile onun çift çizgi çıkmasının alakası yok. Tamamen denk gelme.
Evet haklısınız bu hormon hamileykende yükseliyor işte adet yaklaşırken de hatta uzmanlar döngünün 21. Gününü değerlendirin diyor bakalım bu işler kısmet

Bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim hamileliğimi
Ovulasyon testi adete yakın iki şekilde koyu çıkar birinci ya gebesindir ya da adet olacaksındır ikisinden biri adet eğer olursan lh hormonu vücutta yüksek çıkar canm

Bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim hamileliğimi
Ovulasyon testi adete yakın iki şekilde koyu çıkar birinci ya gebesindir ya da adet olacaksındır ikisinden biri adet eğer olursan lh hormonu vücutta yüksek çıkar canm
Evet aynen öyle doğru tespit o yüzden bence gecikmeden bir kaç gün sonra yapılırsa belli olur ovulasyon da ama en doğrusu gebelik testi yapmak dualarınıza talibim duanın gücüne çok inanıyorum

Evet aynen öyle doğru tespit o yüzden bence gecikmeden bir kaç gün sonra yapılırsa belli olur ovulasyon da ama en doğrusu gebelik testi yapmak dualarınıza talibim duanın gücüne çok inanıyorum
Rabbim isteyen herkese versin inşallah aratmadan inşallah 🤲🏻

Buda ovulasyon testi gebelik olma ihtmlali vrmi

Eklentiler

• 16810721288607728262784926884025.webp
    16810721288607728262784926884025.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 529
Buda ovulasyon testi gebelik olma ihtmlali vrmi
Bildiğim üzere t çizgisi daha koyu olmalı ama adetinize daha varsa biraz silikte çıkabilir adet gecikmesi sonrası tekrarlarsınız eğer kıpkırmızı olursa HCG testi yaparsınız

Merhaba adetim 10 gün gecikti. Ovulasyon testi ile takip ettim ve normalde yumurtlama çoktan oldu. Adet olacağım derken gecikme yaşıyorum. 3 gün önce hem ovulasyon testi hem de normal gebelik testi yaptım. Ovulasyon pozitif (çok koyu) gebelik testi negatif çıktı. Testleri tekrarladım bugün yine aynı şekilde oldu. Bu testler insanın kafasını çok karışıyor. Kan testi yaptırarak netleştirmek en iyisi olacak tabi ki. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

Bende adetmn ilk gunu evde normal gebelik testi yaptm negatif cikti bugun 5.gunum hala olmadm bi ovulasyon testi yapaym dedm oda boyle cikti

Eklentiler

• 16824459948018164000949598814354.webp
    16824459948018164000949598814354.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 395
Back
X