- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.481
Teşekkür ederim canım.
Sabahın erken saatlerinde ikimizde işe gittiğimiz için ilişki olmuyor.
Rabbim hayırlısını versin herkese.
genel sormamışsınız belli kişilere sormuşsunuz ama ben yinede cvp vereyim.İlk tuvaletin olmuyor bnde öyle yapıyordum 10da kalkıodum sabah wcye gidip uyanıp 2 de testimi yapıodum doğrusunu yapmışsın bi yanlışlık yok.Akıntı bünyeden bünyeye değişirmiş kimisinde yoğun olur kimisinde az çift çizgin varsa yumurtlaman olmuştur akıntı bazen çoğalır bazen azalır bnm çok yoğundu mesela çamaşırım ıslanırdı emin olmak için progesteron baktır istersen yumurtlaman güzel olmuşmu diye inş allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Ohosgeldin gucanlar hepiniz iyisiniz maşallah aranıza yenıden dönüyorum cesaret ettim bu ay denicez.
öncelikle benim içinde dua edin olur mu.
kızlar şimdi bir sorum olacak size.sabah 8 de kalktım wc yaptım.geri yattım 11 de kalktım ovulasyon yaptım anında çift çizgi çıktı.ilk tuvaletim olmamış oluyor bu durumda dimi.
ama benim akıntım yok normalde her ay olurdu 2 gun falan bu ay yarım gun akıntım oldu hep kuruyum.akıntı olmadan yumurtlama olmaz mı .
bugun 14.gunum gecen 30 gunde regli oldum.yorumlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 543489
Kızlar az önce yaptığım ovulasyon testi. Sanırım yumurtluyorum, değil mi? Bugünü değerlendirmek lazım.
BAT 15 Kasım.
ya kızlar nerdesiniz,gurbetgüzeli ,suay belfü nerdesiniz huhuhuhu soruma bakın heyecanla cvplarınızı bekliyorum
akintinin az olmasi iyi degil zira spermlerin uzun yasamasi ve hareketligi bu vajinal sivi sayesinde oluyor. kullandigin ilac varsa belki o neden olmustur kuruluga...ama genel olarak kuruluk problemin varsa preseed kullanabilirsin...kuruluk olmasi gebe kalmani engellemez, zorlastirir sadece...
Ohosgeldin gu
Ozleddik seni dogru yoldasin gulum bazen kurulukta
Olur calismaya devam ins yiyEnim hemen gelir
sağol canım bende özlemiştim sizleri.
buarada ilk kez ovulasyon testim bu kdr cabuk kızardı daha 3.damlayı damlatmaadan kızardı şok oldum hemde diğer çızgıden de kırmızı :))
grip oldum 2 gundur antibiyotık almıştım dun bıraktım biraz iyi olunca kullanmayayım zararı olmasın dedim.ondan olabılır mı bilmiyorum
tamam iste, soguk alginligi ve antibiyotik ilaclari kuruluk yapar...gecmis olsun:))
emos61 cim belfucum suayim
kanmalar bnm 16 gun once bitti cok sukur yumurtladim bile degerlendirememek ne kotu adetimi bekliyom ondan sonra hoppp dra koss bakalim ins guzel haberle donerim
inanin iki kaybim olmasa artik vazgececegim de kayiplar bebe
k istegini kamciliyor malesefff bide cocuklarin israr etmesi de baska birsey iste ne bileyim gayet iyi durumdayim Allahima sukurle olsun diyete bile basladim yaaa fit anne adayi olayimm demi yaniii sisko olmiyim :)))
hepinizi opt guzellerrr yine girmeye calsiiyrummmmm opuldunuzzzz
canlar hepiniz iyisiniz maşallah aranıza yenıden dönüyorum cesaret ettim bu ay denicez.
öncelikle benim içinde dua edin olur mu.
kızlar şimdi bir sorum olacak size.sabah 8 de kalktım wc yaptım.geri yattım 11 de kalktım ovulasyon yaptım anında çift çizgi çıktı.ilk tuvaletim olmamış oluyor bu durumda dimi.
ama benim akıntım yok normalde her ay olurdu 2 gun falan bu ay yarım gun akıntım oldu hep kuruyum.akıntı olmadan yumurtlama olmaz mı .
bugun 14.gunum gecen 30 gunde regli oldum.yorumlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 543489
Kızlar az önce yaptığım ovulasyon testi. Sanırım yumurtluyorum, değil mi? Bugünü değerlendirmek lazım.
BAT 15 Kasım.
Suayımm nerelerdesin
slm,bi sorum olucaktı.ovülasyonun max.olduğu zaman adetin ilk gününden itibaren sayıldıktan sonra ki 12.gün mü?anlatırsanız sevinirim.
burdayım bebeğim benım günaydın kuzucum benım
başım dün gecedendır cok ağrıyor hiç doğru düzgün uyumadım sabah bır kalktım kafamı kaldıramıyorumdayanamadım iş yerinde bır arkadaş parol verdi sakıncası olmaz dedı ama yınede mecbur kalmadıkça içme dedi bende 1 tane içtim kuzucum bır sürü iş var o ağrıyla ekrana bıle bakamazdım yarın dr. söyleyeceğim içtiğimi sen nasılsın yarın büyük gün ikimizde doktora bebişleri görmeye gidiyoruz yuppii :18:
ben yarın hastaneden cıkıp işe geleceğim çalışma var öğlene kadarsinir oldum neymiş arife günü tatıl yapmışlar o yüzden telefi çalışması varmış
Kuzucum minoset ve parol kullanabiliyoruz sanırım.Benim doktor minoset vermişti bende 2-3 kere aldım mecbur.Yarın gene de sor için rahatlasın canım.
Çok çok geçmiş olsun meleğin nasıl :)
Evet yarın büyük gün güzel haberler vereceğiz birbirimize hayırlısıyla.Mesaj atmayı unutma :)
Sabah keyifli olucan nasılsa balım öğlene zaman akar gider :))
kuzucum yeni gördüm yazını kusura bakma canımıniçi suan ıyıyım cok şükür geçti başağrım kuzucum zaten sana muhakkak mesaj yazarım sen merak etme mınnoşum haziran topiği varya benım hamiş topiği onu okuyordum cok kişide kanama olmuş düşük tehlıkesı varmış ama çoğu ilşkide bulunmuş sonra kanama olmuş cok üzüldüm yaaaa
slm,bi sorum olucaktı.ovülasyonun max.olduğu zaman adetin ilk gününden itibaren sayıldıktan sonra ki 12.gün mü?anlatırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?