Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı

Elmasekeri54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
25
30
38
28
Kızlar merhaba , bat a bir gün var kasık ağrılarım oluyor,beyaz akıntım var süt gibi gebelik testi elimde olmadığı için ovulasyon testi ile baktım çünkü daha önce o şekilde öğrenen olmuş (bu arada 13 gün önce yumurtlama gördüm) testte c koyu t çizgisi de c kadar değil ama koyu bilgi paylaşımı yapar mısınız

Kızlar merhaba , bat a bir gün var kasık ağrılarım oluyor,beyaz akıntım var süt gibi gebelik testi elimde olmadığı için ovulasyon testi ile baktım çünkü daha önce o şekilde öğrenen olmuş (bu arada 13 gün önce yumurtlama gördüm) testte c koyu t çizgisi de c kadar değil ama koyu bilgi paylaşımı yapar mısınız
Canım burda gördüklerime dayanarak söylüyorum çift koyu çıkarsa gebelik var anlamına geliyor

Rabbim en kısa zamanda sanada bu mutlu haberi nasip etsin , inşallah sağlik hep seninle olur üzülme doğru zamanı bekliyor 💙

Merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ettim
Elimde gebelik testi olmadığı için adete 4 gün kala ovulasyon denedim şu şekil çıktı

Eklentiler

• 5C4CA5DC-381A-4DD5-A37C-C2E0BBD746E5.webp
    5C4CA5DC-381A-4DD5-A37C-C2E0BBD746E5.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 327
Merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ettim
Elimde gebelik testi olmadığı için adete 4 gün kala ovulasyon denedim şu şekil çıktı
Gebelik görünüyor bu kadar koyu olması ya gebeliğe yada yeniden yumurtlamaya işarettir.Kan verirseniz netlesir ama.var bence hamilelik

Merhaba adet günüm 1 gün gecti 15 gün önce yumurtlama oldu. Yumurtlamadan 7 gün sonra seffaf akıntı içinde kıl gibi kanama oldu bir kaç damla. 6 gün önce erken gebelik testi ve sonrasında 4 gün kaset tipi gebelik testi yaptım hepsi negatif. Adet günü elimde test kalmadı ovülasyon yaptım dün ve bu gün. Bakarmısınız. Yoğun şekilde sümüksü akıntı, kasık batması ve adet döneminden az bel ağrım var. Tekrar test alıp yapmaya korkuyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20201207-122841_WhatsApp.webp
    Screenshot_20201207-122841_WhatsApp.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 262
Merhaba adet günüm 1 gün gecti 15 gün önce yumurtlama oldu. Yumurtlamadan 7 gün sonra seffaf akıntı içinde kıl gibi kanama oldu bir kaç damla. 6 gün önce erken gebelik testi ve sonrasında 4 gün kaset tipi gebelik testi yaptım hepsi negatif. Adet günü elimde test kalmadı ovülasyon yaptım dün ve bu gün. Bakarmısınız. Yoğun şekilde sümüksü akıntı, kasık batması ve adet döneminden az bel ağrım var. Tekrar test alıp yapmaya korkuyorum.
Daha yeniyim burda bir kaç yere yazdım bir hanım yardımcı oldu sağolsun. Burda baska bir yer görünce daha detaylı olarak burayada yazmak istedim. Hormonlarımın bozulmasından çekiniyorum. Geçen ay adetin 3 günü baktırdım. Muayene oldum hepsi çok güzeldi. Bir ayda hormon dengesi bozulur mu

Daha yeniyim burda bir kaç yere yazdım bir hanım yardımcı oldu sağolsun. Burda baska bir yer görünce daha detaylı olarak burayada yazmak istedim. Hormonlarımın bozulmasından çekiniyorum. Geçen ay adetin 3 günü baktırdım. Muayene oldum hepsi çok güzeldi. Bir ayda hormon dengesi bozulur mu
Benim burdan okuyup gördüklerim kadarıyla senin belirtiler hamilelik belirtilerine çok benziyor ve bence sen hamilesin bir test yapsana ne kaybedersin ki yoksa bile diger ay için hazırlanırsın yaparsan beni de etiketler misin merak ediyorum Senin durumunu

Benim burdan okuyup gördüklerim kadarıyla senin belirtiler hamilelik belirtilerine çok benziyor ve bence sen hamilesin bir test yapsana ne kaybedersin ki yoksa bile diger ay için hazırlanırsın yaparsan beni de etiketler misin merak ediyorum Senin durumunu
Yaptım çok silik çıktı. Akşam hemen kan vermeye gıttım dr almadı. Lh testi ile gebelik bakmama kızdı. Yumurtan çatlamış ama ne zaman bilemem dedi. Şimdi çıkmaz kimyasal olablir dedi. 4 gün daha adet olmazsam gel kan ver dedi çok moralimi bozdu

Yaptım çok silik çıktı. Akşam hemen kan vermeye gıttım dr almadı. Lh testi ile gebelik bakmama kızdı. Yumurtan çatlamış ama ne zaman bilemem dedi. Şimdi çıkmaz kimyasal olablir dedi. 4 gün daha adet olmazsam gel kan ver dedi çok moralimi bozdu
Başka bir hastanede baktırsaydın keşke neyse bekle bakalım yarın elinde test varsa yaparsın gelişmelerde beni de bilgilendir hayatım

Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?
E61BA608-6835-44C9-A9C1-821CC02D03FF.webp
22EE6403-69CA-4F67-8DC9-089186DB3883.webp

Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2739503 Eki Görüntüle 2739504
Geç döllenme olabilir bence eger koyulaşmaya devam ederse hamilelik testi yapın ne kadar var regl e

Back
X