- 9 Temmuz 2022
- 73
- 20
- 18
- 31
- Konu Sahibi Piraye2612
-
Resim atarmısın canım bıBu ay ovülasyon ile takip yapmadım. Regl 3 gün geçti. Gebelik testi olmadığı için ovülasyon yapmak istedim. Pik çıktı. Forumda okuduğum bazı gönderilerde böyle öğrenende oldu. Uzun zamandır istiyorum ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bilgisi olan yazsın lütfen
Merhaba benim de adetime yedi gün var ovulasyon yaptım çift çizgi var tekrar mi yumurtadim gebelik mi oluşuyor acaba bu yardımcı olur musunuzResim atarmısın canım bı
Kızlar bugün adetimin normalde birinci günü olması lazım ama adet olamadım nette ovülasyon testi ile gebeliğini öğrenenler olmuş benim testlerime de bakar mısınız lütfenBu ay ovülasyon ile takip yapmadım. Regl 3 gün geçti. Gebelik testi olmadığı için ovülasyon yapmak istedim. Pik çıktı. Forumda okuduğum bazı gönderilerde böyle öğrenende oldu. Uzun zamandır istiyorum ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bilgisi olan yazsın lütfen
Testte buradaKızlar bugün adetimin normalde birinci günü olması lazım ama adet olamadım nette ovülasyon testi ile gebeliğini öğrenenler olmuş benim testlerime de bakar mısınız lütfen
Canım gebe olma ihitimalin yüksek hemen hamilelik testi denemelisin benceTestte burada
bende ovulasyon testiyle anlşamıstım canımBu ay ovülasyon ile takip yapmadım. Regl 3 gün geçti. Gebelik testi olmadığı için ovülasyon yapmak istedim. Pik çıktı. Forumda okuduğum bazı gönderilerde böyle öğrenende oldu. Uzun zamandır istiyorum ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bilgisi olan yazsın lütfen
İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder canımHerkese haber vermek istedim evet ovülasyon testi doğru gösterdi. Sonrasında kaset test pozitif çıktı. Kan testi dün gece 10da 41.22 çıktı. Bugun başka hastanede sabah 9da 56.7 çıktı. Doktor şimdilik artış güzel dedi. Belkide 2 haftalık çok küçük mimnacık bişeye sahipmişm. Ama daha önce düşük yaşadığım için beni çok uzun bir yol bekliyor... Lütfen bana dua edin..Bu sefer hayal kırıklığına uğramamayım...
Gebelik olabilir cnm bnde bu şekilde öğrendim bugün sabah test yaptım pozitif gördüm kan verdim bklm sonucu bekliyorumTestte burada
Bugün bnde test yaptım cnm pozitif gördüm son adet tarihine göre 4+5 günlüğümHerkese haber vermek istedim evet ovülasyon testi doğru gösterdi. Sonrasında kaset test pozitif çıktı. Kan testi dün gece 10da 41.22 çıktı. Bugun başka hastanede sabah 9da 56.7 çıktı. Doktor şimdilik artış güzel dedi. Belkide 2 haftalık çok küçük mimnacık bişeye sahipmişm. Ama daha önce düşük yaşadığım için beni çok uzun bir yol bekliyor... Lütfen bana dua edin..Bu sefer hayal kırıklığına uğramamayım...
Sabah test yaptım negatif çıktı 2.gecikme günümGebelik olabilir cnm bnde bu şekilde öğrendim bugün sabah test yaptım pozitif gördüm kan verdim bklm sonucu bekliyorum
Adetimin geleceği gün yaptım çıkmadı bide erken gebelik testi yaptım yok kesin dedim 2.gun gecikince yaptım bidaha procodr 6 gün oncesine gösteren testi aldım 100 TL verip onda pozitif gördüm cnm geç döllenme olduysa hemen göstermeyebilir ümitsiz olmaSabah test yaptım negatif çıktı 2.gecikme günüm
İnşallah canım dualarına beni de kat inşallahAdetimin geleceği gün yaptım çıkmadı bide erken gebelik testi yaptım yok kesin dedim 2.gun gecikince yaptım bidaha procodr 6 gün oncesine gösteren testi aldım 100 TL verip onda pozitif gördüm cnm geç döllenme olduysa hemen göstermeyebilir ümitsiz olma
Sizce bende hamilelik var mıbende ovulasyon testiyle anlşamıstım canım
Geçtimi günün canimSizce bende hamilelik var mı
5 gün varGeçtimi günün canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?