ovulasyon testi ile gebelik belli olurmu ?

askim_0277

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
73
11
18
35
selam arkadaslar iyi bayramlar dilerim herkese...
size birsey soracagim bugun adet tarihim olmam gerekiyordu olmadim iki gün önce gebelik testi yaptim tek cizgi cikti
bugun ise duydumki ovulasyon testlerinde de belli olabiliyormus meraktan yaptim ikinci cizgi silik cikti ? bi iki gun bekleyip hamilelik testi tekrar yapacagim..
ama ovulasyon testi ile hamile oldugunu ögrenen varmi ? sizce bi ihtimal varmi ?:18::18::18::52:

bilgisi olan var canım,hayır ovulasyon testi gebeligi göstermez ben denedim çünki,haa ikinci çizgi silikte olsa herhalukarda çıkar ama bu gebe oldugun anlamına kesinlikle gelmez,sadece vucudunda lh.hormonunun varlıgını gösteriri buda herkezde çıkar zaten,ister hamile ol ister olma farketmiyor yanii

doktoruma sordum bu mevzuyu bilhassa. yumurtlamadan sonra ovulasyon testinde ikinci çizgi yumurtlama zamanındaki gibi aynı koyulukta çıkmaya devam ediyorsa gebelik olma olasılıgı var dedi ama aynı koyulukta çıkmaya devam ediyorsa yani silik çıkıyorsa değil. gebelik oldugu taktirde gülenyüzlerde aynı şekilde gülmeye devam edebilir.

kesinlikle tavsiye:D ilk defa kullandım ..adettenten sonra 10-11 gün çift çizgi çıktı..
veeee adete 4 gün kala çift çizgi çıktı ben de..
yaniiiii sonuç gebelik testi bozidiz:D
ovulasyon.net adresinden alabilirsiniz..

selam arkadaslar iyi bayramlar dilerim herkese...
size birsey soracagim bugun adet tarihim olmam gerekiyordu olmadim iki gün önce gebelik testi yaptim tek cizgi cikti
bugun ise duydumki ovulasyon testlerinde de belli olabiliyormus meraktan yaptim ikinci cizgi silik cikti ? bi iki gun bekleyip hamilelik testi tekrar yapacagim..
ama ovulasyon testi ile hamile oldugunu ögrenen varmi ? sizce bi ihtimal varmi ?:18::18::18::KK52:
Kızlar merhaba,
Bu sitede okuduklarımdan sonra ovulasyon testi yapayım dedim ve adetime 6 gün kala teste başladım. Bu arada hiçbir hamilelik belirtisi hissetmiyordum. İlk gün iki çizgi aynı koyulukta çıktı. Diğer günler ise gittikçe koyulaştı. Bugün 4. Gün test kopkoyu çıktı. Acaba mı deyip erken gebelik testi aldım, onda da silik bi çizgi çıktı.
Kan testi yaptırana kadar emin olamam tabi ama yine de bunu paylaşmak istedim.

Kızlar merhaba,
Bu sitede okuduklarımdan sonra ovulasyon testi yapayım dedim ve adetime 6 gün kala teste başladım. Bu arada hiçbir hamilelik belirtisi hissetmiyordum. İlk gün iki çizgi aynı koyulukta çıktı. Diğer günler ise gittikçe koyulaştı. Bugün 4. Gün test kopkoyu çıktı. Acaba mı deyip erken gebelik testi aldım, onda da silik bi çizgi çıktı.
Kan testi yaptırana kadar emin olamam tabi ama yine de bunu paylaşmak istedim.
30 Ekim'de kan testi yaptırdım. Beta Hcg 561 çıktı, hamileyim. SAT 27 eylüldü. Dolayısıyla, gebeliği ovulasyon testiyle

Tam aradigim baslik :)
3 gün kaldı ve ben kendimi zor tutuyorum yapsam 2.cizgi silik ciksa uzulecegim ama en azindan kendimi hazırlarım. Siviya dikkat ettiniz mi yaparken? Yumurtlama zamanini takip ederkenki gibi yapacagiz degil mi?

3 gün kaldı ve ben kendimi zor tutuyorum yapsam 2.cizgi silik ciksa uzulecegim ama en azindan kendimi hazırlarım. Siviya dikkat ettiniz mi yaparken? Yumurtlama zamanini takip ederkenki gibi yapacagiz degil mi?
Merhaba, ben ilk testi öğleden sonra 15.40'ta yapmıştım. Grip olduğum için de o gün çok sıvı almıştım. İki çizgi neredeyse aynı koyulukta çıktı. İnşallah sizinki de öyle olur :)

Merhaba, ben ilk testi öğleden sonra 15.40'ta yapmıştım. Grip olduğum için de o gün çok sıvı almıştım. İki çizgi neredeyse aynı koyulukta çıktı. İnşallah sizinki de öyle olur :)
tebrikler :) darısı bize inşallah
Çok sağolun, inşallah Allah isteyen herkese kısmet etsin! :)

Dayanamadım yaptim silik çıktı. Bu ay da yok sanırım 15 aydir alıştım ama bu ay istemiyorum hayal kırıklığı lutfennn nir mucizeeee:mad:

Back
X