Baharays Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2022 704 935 33 28 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Baharays #21 hilalgg .!.: Negatif çikti aşkım ya Genişletmek için tıkla... Adetin geçsin sonra bir daha dene Adetim geçmeden ben de yapmıştım negatif çıkmıştı Rabbim cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
hilalgg .!.: Negatif çikti aşkım ya Genişletmek için tıkla... Adetin geçsin sonra bir daha dene Adetim geçmeden ben de yapmıştım negatif çıkmıştı Rabbim cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
H hilalgg Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2023 83 13 8 26 28 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Baharays #22 Baharays .!.: Adetin geçsin sonra bir daha dene Adetim geçmeden ben de yapmıştım negatif çıkmıştı Rabbim cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Genişletmek için tıkla... Hiç umudum kalmadı kanda da negatif görünce amiinnn hepimize tüm bebek isteyenlere inşallah ❤
Baharays .!.: Adetin geçsin sonra bir daha dene Adetim geçmeden ben de yapmıştım negatif çıkmıştı Rabbim cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Genişletmek için tıkla... Hiç umudum kalmadı kanda da negatif görünce amiinnn hepimize tüm bebek isteyenlere inşallah ❤
zingarina10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2023 1.622 570 53 32 28 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Baharays #23 hilalgg .!.: Şimdi gene yaptım bak bu durumda Genişletmek için tıkla... Tekrar yumurtluyorsunuz:) gebelik mi diye düşünüp boş geçmeyin değerlendirin
hilalgg .!.: Şimdi gene yaptım bak bu durumda Genişletmek için tıkla... Tekrar yumurtluyorsunuz:) gebelik mi diye düşünüp boş geçmeyin değerlendirin
H hilalgg Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2023 83 13 8 26 28 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Baharays #24 zingarina10 .!.: Tekrar yumurtluyorsunuz:) gebelik mi diye düşünüp boş geçmeyin değerlendirin Genişletmek için tıkla... Değerlendirdim ama tutmaz büyük ihtimalle
zingarina10 .!.: Tekrar yumurtluyorsunuz:) gebelik mi diye düşünüp boş geçmeyin değerlendirin Genişletmek için tıkla... Değerlendirdim ama tutmaz büyük ihtimalle
zingarina10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2023 1.622 570 53 32 28 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Baharays #25 hilalgg .!.: Değerlendirdim ama tutmaz büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Bende 2 kere yumurtladım canım bu ay. Şimdi regli neye göre hesaplayacağız derin sorular
hilalgg .!.: Değerlendirdim ama tutmaz büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Bende 2 kere yumurtladım canım bu ay. Şimdi regli neye göre hesaplayacağız derin sorular
H hilalgg Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2023 83 13 8 26 28 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Baharays #26 zingarina10 .!.: Bende 2 kere yumurtladım canım bu ay. Şimdi regli neye göre hesaplayacağız derin sorular Genişletmek için tıkla... İki kere yumurtlamak neden ki onuda anlamıyorum bir kere yumurtla onda da tut işte bu şeylere bi yol yordam göstermek lazım yolu şaşırıyolar
zingarina10 .!.: Bende 2 kere yumurtladım canım bu ay. Şimdi regli neye göre hesaplayacağız derin sorular Genişletmek için tıkla... İki kere yumurtlamak neden ki onuda anlamıyorum bir kere yumurtla onda da tut işte bu şeylere bi yol yordam göstermek lazım yolu şaşırıyolar
Z Zeynep0326 Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2024 36 2 6 27 11 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Baharays #27 hilalgg .!.: Kuzum benim de 3 gündür böyle pik ovulasyon testlerim adetime 3 gün var dün gebelik testi yaptım ama negatif sen ne zaman pozitifi gördün gebelik testinde Genişletmek için tıkla... Bu hangi uygulama uzun zamandır arıyorum bulamadım
hilalgg .!.: Kuzum benim de 3 gündür böyle pik ovulasyon testlerim adetime 3 gün var dün gebelik testi yaptım ama negatif sen ne zaman pozitifi gördün gebelik testinde Genişletmek için tıkla... Bu hangi uygulama uzun zamandır arıyorum bulamadım
ganme0509 Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2024 118 34 13 25 3 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Baharays #28 hilalgg .!.: Negatif çikti aşkım ya Genişletmek için tıkla... Hasta oldunuz mu