Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler bakarmısınız

Tgbptn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
2.193
2.050
133
34
image.webp
Merhaba ben 3 kasında yumurtladım ovukasyon testiyle takip ettim bugün tekrar test yaptım iki ciZgi gene koyu genemi yumurtluyorum acaba yoksa hamilemiyim :)

Bu testler eczanede satılıyor mu tek tek? Bi de nasıl bu kadar erken gösteriyor? Kanda bile adetten 9 gün önce çıkmaz ki? Kafam da deli sorular :))))

Bu testler eczanede satılıyor mu tek tek? Bi de nasıl bu kadar erken gösteriyor? Kanda bile adetten 9 gün önce çıkmaz ki? Kafam da deli sorular :))))
Canımmm bu ovulasyon testi bazı forumlarda yumurtlamadan snra git gide koyulasınca hamile oldugunu öğrenenler varmıs daha belli degil hamilemiyim degilmiyim :eek::KK22:

Canımmm bu ovulasyon testi bazı forumlarda yumurtlamadan snra git gide koyulasınca hamile oldugunu öğrenenler varmıs daha belli degil hamilemiyim degilmiyim :eek::KK22:
Ay inşallah hamilesindir canım.. Bende okumuştum o yazılanları ama işte kanda bile çıkmayan şey idrarda nasıl çıkıyor onu anlamıdım :)

Canim suan payastigin goruntuyu goremiyorum da fakat sen ovulasyon testi yaptirdin sanirim o da cift cizgi olmasi yumurtladigini gosterir hamile oldugunu dgil istersen gebelik testi al cubukta bak
3 aralıkda yumurtladım burada forumlarda okudugum kadarıyla adete yakın ovulasyonda koyulasırsa hamile oldugunu öğrenenler olmus bende o yüzden yaptım tekrar koyu cıktı gebelik testinde silik gibi gölge gibi cıkıyor idrara hemen gecmez dediler beklemeye devam :110::KK16::KK70:

3 aralıkda yumurtladım burada forumlarda okudugum kadarıyla adete yakın ovulasyonda koyulasırsa hamile oldugunu öğrenenler olmus bende o yüzden yaptım tekrar koyu cıktı gebelik testinde silik gibi gölge gibi cıkıyor idrara hemen gecmez dediler beklemeye devam :110::KK16::KK70:
Canim silik te ciksa hamilesin o zaman hayirli olsun

Back
X