Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik yok canım lh hormonun atmaya başlamış stres yapma regl olursunHanımlar adetim 11gün gecikti ama ne gelen var ne giden..5-6gün gecikmeyle idrar testi yaptım ama negatif çıktı.. Bugünde adet olmadım elimde de idrar testi yoktu ovulasyon testini yaptım.. Yorumlar mısınız bana
Eki Görüntüle 3186941
Anladım canım inşallah bir an önce olurum olmadıkça daha çok stres yapıyorum çünküGebelik yok canım lh hormonun atmaya başlamış stres yapma regl olursun
Haklısın 11 gün uzun bir süre istersen bir doktora gitAnladım canım inşallah bir an önce olurum olmadıkça daha çok stres yapıyorum çünkü![]()
Evet sanırım gitsem daha iyi olucakHaklısın 11 gün uzun bir süre istersen bir doktora git![]()
Sökülmen için kekik suyu iç desem olmaz en iyisi doktorun bir baksın o sana gerekeni söylerEvet sanırım gitsem daha iyi olucak
Evet kaş yapalım derken göz çıkarırız felanSökülmen için kekik suyu iç desem olmaz en iyisi doktorun bir baksın o sana gerekeni söyler![]()
Aynen öyleEvet kaş yapalım derken göz çıkarırız felan![]()
Balım sen doktora gitmedin mi hala16 gün gecikmeli adetim de bugün idrar testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım bir bakar mısınız hanımlarneden bu kadar geciktim anlamıyorum
Eki Görüntüle 3189307
Adet oldum canım ama hiç öncekiler gibi değildi lekelenme gibi oldu hep.. Bugün bittiBalım sen doktora gitmedin mi hala
Hayir ikinci cizgi diğerinden koyu oluyor ben öyle öğrendim hatta dün test yaptım meraktanOvülasyon testinde ilk çizgi diğerinden koyu olunca hamilelik olacağı düşünülüyor. Sizin öyle değil hiçbiri.
Hayir ikinci cizgi diğerinden koyu oluyor ben öyle öğrendim hatta dün test yaptım meraktanhamile olunca bu şekilde oluyor hamileyim zaten
Canim benim benim attığım ovulasyon testi iyi okursan lh yaziyorKonu sahibinin attığı ovülasyon testi sizin attığınız gebelik testi. Dikkatli okuyun![]()
Gebelik hcg ovulasyon lh benim resim lh testi yaziyor ordaKonu sahibinin attığı ovülasyon testi sizin attığınız gebelik testi. Dikkatli okuyun![]()
İkiside lh testiKonu sahibinin attığı ovülasyon testi sizin attığınız gebelik testi. Dikkatli okuyun![]()
Gebelik hcg ovulasyon lh benim resim lh testi yaziyor orda
İkiside lh testi
Canim belki o tekrar yumurtlamistir gebeligin ilk zamanlarında bide yumurtlayinca yükseliyor lh Rabbım herkese hayırlı evlat nasip etsinÇok pardon kızlar. Ama benim bildiğim bu şekilde değil. O zaman bu hanımefendinin 2 defadır hamilelik çıkması gerekti.