Ovülasyon testi ile gebelik öğrenenler YARDIMMM

Bendr ovu testiyle ogrendim gebeligi bata 1 gun kala, koyu da degildi gayet acikti ikinci cizgi, oladabilir olmayadabilir kesin gosterge degil malesef ovu testi, arkadasimin da koyuydu birsey cikmamisti

IMG_6401.webp Arkadaşlar benim ovülasyon 8 Mayıs'ta oldu ve aynı saatlerde test yaptım sırasıyla ama ovülasyon testinin çizgisi silikleşmedi bu durumu açıklayabilir misiniz bilginiz var mı neden böyle IMG_6665.webp

Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda😊

Eklentiler

• 20200210_110358.webp
    20200210_110358.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda😊
Merhaba, msjı şimdi gördüm, üzerinden baya bir zaman geçmiş. Ne oldu, hamilemisin? Bu fotoğrafa göre hamile olabilirsin, Sabah gebelik testi yap derdim cnm

Back
X