Bidaha yaptınız mı testBu ay Adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım aynı sizin ki gibi silik çizgi çıktı. Bende merak ediyorum da , hakkımızda hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bidaha yaptınız mı testBu ay Adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım aynı sizin ki gibi silik çizgi çıktı. Bende merak ediyorum da , hakkımızda hayırlısı olsun
Bu ovulasyon testini yaparken adete kaç gün var?O zaman 2 gün sonra birdaha test yapaym kaset tipi test ona göre bakarım bu dönemi de değerlendireym çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız umarım gebelik vardır bugün de yaptım bakın şimdi
Erken gebelik testi yapıp silik çizgiyi gördüyseniz kesin vardır :)Bu ay Adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım aynı sizin ki gibi silik çizgi çıktı. Bende merak ediyorum da , hakkımızda hayırlısı olsun
Bugün 4 gün var. Bir kaç gün geçsin, adet günümde yaparım diye düşündümBidaha yaptınız mı test
Çok merak ediyorum, araştırıyorum. Days Comfort testi hep öyle çıkıyor yanlış çıkarıyor, kuruma çizgisidir falan yazanlar olmuş. İnşallah söylediğiniz gibi vardır :)Erken gebelik testi yapıp silik çizgiyi gördüyseniz kesin vardır :)
Erken gebelik testi yapıp silik çizgiyi gördüyseniz kesin vardır :)
Peki ovulasyon testinizde t çizgisi çok mu koyu çıktı 5 gün kalaBen de gebeliğimi ovulasyon testi ile anlamıştım. Çünkü düzenli yaptım ve 14.gün yumurtlama gerçekleşip sonraki günler testim gün geçtikçe silikleşti. Taa ki adetime 5 gün kala tekrar koyulaşmaya başlayınca hemen gebelik testi yaptım önce çok silik çıktı sonra 1 2 gün kala ikinci testim net pozitif çıktı :)
Hemen ataym size nasıl olduğunu tam böyle çıktı 48 gün oldu adette olmadım halaPeki ovulasyon testinizde t çizgisi çok mu koyu çıktı 5 gün kala
Baya baya kıpkırmızı çizgi oluşmuş sizde deHemen ataym size nasıl olduğunu tam böyle çıktı 48 gün oldu adette olmadım hala
İnşallah gönlümüze göre verir Rabbim tez zamandaHemen ataym size nasıl olduğunu tam böyle çıktı 48 gün oldu adette olmadım hala
Evet ama yaptığım gebelik testlerinde hiç birsey çıkmıyor iste yumurtalığımda tembellik var ondan olduğunu düşünüyorum böyleBaya baya kıpkırmızı çizgi oluşmuş sizde de
Gebelik testi pozitif çıkmış işte kan verin bence :) hayırlı olsunKızlar bugün tekrar testi yeniledim. Hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım 3 gün var henüz adetime. Sizce ümitlenmeli miyim