Ovulasyon testi ile gebelik öğrenilir mi?

merhaba buralarda okuduğuma göre ıkısıde aynı koyulukta olursa gebelik olabiliyor.adete yakında lh yükseldiği için çıkabiliyormuş silikte olsa çift çizgi
Adete 3-4 gün kala 2 gün üst üste iki çizgi de çok koyu idi. 3. Gün silikleşti. Yumurtlama veya çatlama mı oldu. Regl oldum ama dün. Peki gebelik oluşabiliyor mi regle rağmen.

Adete 3-4 gün kala 2 gün üst üste iki çizgi de çok koyu idi. 3. Gün silikleşti. Yumurtlama veya çatlama mı oldu. Regl oldum ama dün. Peki gebelik oluşabiliyor mi regle rağmen.
Annem gebeyken adet gördğünü söylemişti o yüzden geç öğrendiğini olabiliyor diye biliyorum ben

benim normalde bugün adet olmam lazımdı yumurtlamam 15 nisan 3 gün önce gebelik testi negatife bu ovulasyon testi normalde daha silik çıkıyordu sizce sonuç ne olabilir ?
image.webp

Kizlar merhaba yumurtlama 17 ocakta olmuştu ve ertesi gün de siliklesmisti. Şimdi adetime 5 gün kaldı ve ovulasyon testim ekteki gibi çıktı ve 1 saat önce de sıvı alımı olmustu... testin net çizgisi c, silik çizgisi t bölümü...Ben daha önceleri ovulasyon testi ile gebelik erken öğreniliyor diye duymustum, bunun doğruluğu nedir eger boyle bişey varsa testime göre gebelik ihtimali var mıdır?
Peki hamilemiydin 2 sene olmuş ama

Back
X