Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik tespit edilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ombreli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
13
7
1
34
merhabalar bi sorum olacak aylardır bebek istiyoruz adetime bir gün var dayanamadım evde ovulasyon testi olduğu için ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu anlayanlar oldu mu aceba ümitleniyorum engel olamıyorum☺️

Eklentiler

• F6D52FE6-0D4F-45A4-A073-0D68AB0226D4.webp
    F6D52FE6-0D4F-45A4-A073-0D68AB0226D4.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 7.382
Testte böyle çıktı

Eklentiler

• 461DC38B-428F-4B19-A86E-D9F1D278EFFE.webp
    461DC38B-428F-4B19-A86E-D9F1D278EFFE.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 7.389
Ben varim canim. Adetten once az silikken adet gunu ve sonrasi t cizgisi siyaha yakin cok cok koyu cikti hatta c cizgisi yalan kaldi yaninda :) bu sitede baya arkadas var ovu testiyle hamilelik ogrenen. İnsallah sende hamilesindir normal gebelik yap muhtemelen varsa cikar

bende de böyle oldu canım adete bir hafta kalansırf elimde kaldı diye öylesine yaptım hatta attım banyoda bir kenara eşim görmüş hani bu silikleşmişti birdahamı yumurtluyosun dedi dayanamadık hiç unutmam pazar günüydü nöbetçi eczane bulduk gebelik testi aldık sırf ovu testinin bu halinden şüphe ettiğimiz için
ve silik çizgi çıktı hamileydim
malesef düşük yaptım
şimdi adetliyim tekrar ovu testi aldım netten

merhabalar bi sorum olacak aylardır bebek istiyoruz adetime bir gün var dayanamadım evde ovulasyon testi olduğu için ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu anlayanlar oldu mu aceba ümitleniyorum engel olamıyorum☺️
canım ben dün yaptım iki gün gecikmişti meraktan hemen yaptım bir çizgi çok koyuydu diğeri silik gibiydi hemen kan tahlili vermeye gittim ve 3 haftalık hamileymişim.sende tahlil ver insallah vardır canim hayırlısıyla :)

Ben varim canim. Adetten once az silikken adet gunu ve sonrasi t cizgisi siyaha yakin cok cok koyu cikti hatta c cizgisi yalan kaldi yaninda :) bu sitede baya arkadas var ovu testiyle hamilelik ogrenen. İnsallah sende hamilesindir normal gebelik yap muhtemelen varsa cikar

fotoğrafa baktınız mı sizce hamile miyimdir ikisi de hemen hemen aynı erken gebelik testi yapmıştım bir hafta önce onda çıkmadı

artık test yapıp tek çizgi görmekten tükendim kızlar test yapmaya korkar oldum bunda iki çizgi görünce bi ümitlendim

fotoğrafa baktınız mı sizce hamile miyimdir ikisi de hemen hemen aynı erken gebelik testi yapmıştım bir hafta önce onda çıkmadı
Baktim canim benimkide boyleydi. Eger yeniden yumurtlamiyorsan hamilesindir. Korkunun ecele faydasi yok gebeysen gebelik testindede cikacaktir

bende de böyle oldu canım adete bir hafta kalansırf elimde kaldı diye öylesine yaptım hatta attım banyoda bir kenara eşim görmüş hani bu silikleşmişti birdahamı yumurtluyosun dedi dayanamadık hiç unutmam pazar günüydü nöbetçi eczane bulduk gebelik testi aldık sırf ovu testinin bu halinden şüphe ettiğimiz için
ve silik çizgi çıktı hamileydim
malesef düşük yaptım
şimdi adetliyim tekrar ovu testi aldım netten

inşallah tekrar nasip olur canım Allah bekleyen herkese nasip etsin

Benimde bir hafta var silik çıkıyor. Şuan gebelik testi yapmasanız varsa orada da çıkar

İnsallah gonlunce cikar testin canim. Burayada yaz guzel haberlerini insallah:)
CANım sende mi katıldın hamileler kervanına hayırlı olsun allah saglıkla kucagınada almayı nasip etsin banada dua et bende inş bi gün hamile olup yazarım buralara yeniden

CANım sende mi katıldın hamileler kervanına hayırlı olsun allah saglıkla kucagınada almayı nasip etsin banada dua et bende inş bi gün hamile olup yazarım buralara yeniden
Tesekkur ederim canim allah razi olsun. Aminn. İnsallah sende en kisa zamanda hamilelik haberlerini verirsin bizlere

Amin canım inşallah senin de uzun bi dönem bekleyişin olmustu galiba deglmi
Yok canim 2. Ayimdi. Benim ki daha agir aslinda temmuz ayinda 6aylik bebegimi kaybetmistim. Sonra korunduk birakincada 2. Ayda nasip oldu cok sukur

@GaSeLLe canim sen ovulasyon testini ne zaman yapmistin?? Benim 11 12. Gunum falan yumurtlamadan sonra sabah ilk idrarla hem gebelik hem ovulasyon yaptim gebelik negatif ama ovulasyon kopkoyu cikti...

Back
X