Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba adetime 9 gün kala ovulasyon testi yaptım ve ilk defa bukadar koyu çıktı çok şaşırdık neden öyle olmuş olabilir bu durumu yaşayan var mı
Uygulamadan baktığımda yumurtlama günümde test yaptım ama ikinci çizgi bukadar net değildi bir hafta sonra yani dün öyle tesadüfen yaptım kasıklarımda çok sancı vardı acayip koyuydu ikiside çok şaşırdım bugün yine yaptım yine ikiside koyuydu
Regl gecikecek olabilir ya da geç yumurtlama olabilir bilmiyorum ama zaten uygulamadan baktığınız gün silik çizgiymiş yani yumurtlama günü değilmiş. 1 hafta içinde yumurtlama olup hamile kalsanız bile testte belli olmaz henüz yerleşmemiş olur bebek, büyük ihtimalle yumurtlama günüdür yani bu dediğim gibi
Regl gecikecek olabilir ya da geç yumurtlama olabilir bilmiyorum ama zaten uygulamadan baktığınız gün silik çizgiymiş yani yumurtlama günü değilmiş. 1 hafta içinde yumurtlama olup hamile kalsanız bile testte belli olmaz henüz yerleşmemiş olur bebek, büyük ihtimalle yumurtlama günüdür yani bu dediğim gibi
Ya bende 20 ocakta regl oldum 5 gün sürdü 13 ocakta regl olmalıydım olmadım 14 ocakta evde var diye öylesine obilasyon testi yaptım çift koyu renkte pik hapmış durumdaydı anlam veremedim çünki regl bir gün gecikmişti şimdi kabızım karnım çok şiş inanılmaz gazım bar bel ağrısı çok fazla bu durum nedir bilgin varmı acaba halende regl olmadım test bir daha ne zaman yapmalıyım
Ya bende 20 ocakta regl oldum 5 gün sürdü 13 ocakta regl olmalıydım olmadım 14 ocakta evde var diye öylesine obilasyon testi yaptım çift koyu renkte pik hapmış durumdaydı anlam veremedim çünki regl bir gün gecikmişti şimdi kabızım karnım çok şiş inanılmaz gazım bar bel ağrısı çok fazla bu durum nedir bilgin varmı acaba halende regl olmadım test bir daha ne zaman yapmalıyım
Merhabalar
Ilk resim dün yani adetin 17.gun
Ikinci resim bugün 18.gün.. Sizce yumurtlama olmus mu ? Test yapmaya devam etmelimiyim ? Pcos var normalde ama bir aydir metformin kullaniyorum ve ilk defa bu kadar erken ovulasyon testinde koyu cizgi gördüm.. Bugunleri degerlendirmeli miyim ? Kullandigim takvim femometer a gore ovulasyon günü 20 ocak sizce olabilir mi ?