Pik olmasi lazim canim dalgalanmalar normalAşağıdakini de bugün yaptım fikri olan yok mu arkadaşlar
Biliyorum lakin giderek koyulaşıyor reglime 6 gün var yumurtlama olmadığını biliyorum muayene oldum o yüzden bi nebze ümitlendim sankiPik olmasi lazim canim dalgalanmalar normal
6 gün kala hiç böyle kötülük görmemiştim testlerimdeBu benim bugynku testim silik normal hafif koyuluk gebelikte pik oluyor
REgl yakin birdaha yap bakalim koyuluk ne durum da ben de ovulasyon ile ogrendim ama beninki pikti 5 gun kala ogrenmistim6 gün kala hiç böyle kötülük görmemiştim testlerimde
son OvülasyontestimdiREgl yakin birdaha yap bakalim koyuluk ne durum da ben de ovulasyon ile ogrendim ama beninki pikti 5 gun kala ogrenmistim
Sabir zor ama bence erken ne zamandi yumurtlamason Ovülasyontestimdievde sadece bi tane gebelik testi kaldı onu da gecikme yaşarsam yaparım artık
14. 15. Gün gördüm yumurtlamayı, baya silikleşmişti şimdi tekrardan yükseldiSabir zor ama bence erken ne zamandi yumurtlama
Sonuç nedir inşallah çift çizgiler güzel haberi verdi :)son Ovülasyontestimdievde sadece bi tane gebelik testi kaldı onu da gecikme yaşarsam yaparım artık
Sonuç ne oldu14. 15. Gün gördüm yumurtlamayı, baya silikleşmişti şimdi tekrardan yükseldi
Sende mi gebelik bekliyorsun her postun altında ikimizSonuç nedir inşallah çift çizgiler güzel haberi verdi :)
Az önce yaptım prodoctorSonuç nedir inşallah çift çizgiler güzel haberi verdi :)
Canım yaptım gebelik testi ikinci çizgi çıktı ben dün yerleşme kanaması da yaşamıştımSonuç ne oldu
Yaa maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende şuan aynı durumdayım da o yüzden merak ettimCanım yaptım gebelik testi ikinci çizgi çıktı ben dün yerleşme kanaması da yaşamıştım
Allahım senin de yüzünü güldürsün, korkuyorum fakat geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu güzel sonuçlanırYaa maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende şuan aynı durumdayım da o yüzden merak ettim
Hahhahah kız hiç gülceğim yoktuSende mi gebelik bekliyorsun her postun altında ikimiz
İkinci çizgi belli inşallah Hamişsindir :) kaç gün gecikti adetinAz önce yaptım prodoctorgüvenilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?