Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevapladığınız için teşekkürler. Reglime 5-6 gün var. Normalde bu zamanda yaptığımda çok silik yok gibi çıkıyordu şimdi biraz daha koyu çıktı. Yarın da yapıcam koyulaşırsa hamileliğe yorabilir miyim?Hamilelik için bir ihtimal pozitif çıkarsa hamileliğe yorulabilir ama sizinki maalesef pozitif değil o yüzden gebelik testi ile yapın kafanız karışmasın bu şekilde
Dediğim gibi koyu çıktığı pik olduğu zaman hamileliğini öğrenenler var bendede hamileligimde pozitif çıkmıştı . Bir kaç gün kala hamilelik testi yapın daha sağlıklı olur bu şekilde stresli maalesefCevapladığınız için teşekkürler. Reglime 5-6 gün var. Normalde bu zamanda yaptığımda çok silik yok gibi çıkıyordu şimdi biraz daha koyu çıktı. Yarın da yapıcam koyulaşırsa hamileliğe yorabilir miyim?
SağolunDediğim gibi koyu çıktığı pik olduğu zaman hamileliğini öğrenenler var bendede hamileligimde pozitif çıkmıştı . Bir kaç gün kala hamilelik testi yapın daha sağlıklı olur bu şekilde stresli maalesef![]()
Bende bugün yaptım ovülasyon testiyle ama hamıleyım betam 80 net ıkı cızgı çıktı ovülasyon testındeCevapladığınız için teşekkürler. Reglime 5-6 gün var. Normalde bu zamanda yaptığımda çok silik yok gibi çıkıyordu şimdi biraz daha koyu çıktı. Yarın da yapıcam koyulaşırsa hamileliğe yorabilir miyim?
Reglinize kaç gün kala yaptınızBende bugün yaptım ovülasyon testiyle ama hamıleyım betam 80 net ıkı cızgı çıktı ovülasyon testınde
Reglinize kaç gün kala yaptınız
Benim daha 6 gün var reglime hayırlı olsun inş bende gebeyimdirreglim geçti 6 gün yenı hamıle oldugumu ogrendım
İnsalalj dualarım sızınle rabbım sızede tattırsın bu duyguyuBenim daha 6 gün var reglime hayırlı olsun inş bende gebeyimdir